Ha már belekezdtél fejtsd ki szépen mert a férjed csak leírta mit érez,de nem igazán világos hogy akkor mi is van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 18. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 18. szombat 08:56
Törölt felhasználó (807921)

Nem szeretném se ezen se egy másfajta közösségi portálon senkivel megbeszélni a magánéleti problémáimat,mert nem hiszem,hogy bárkire is tartozna!Ezzel senkit nem megbántani akarok.Ez kizárólagosan csak a férjemre és rám tartozik!!!!Én csupán azért regisztráltam és mondtam el a gondolataimat,mert nem szerettem volna azzal szembesülni,hogy mindenki engem szidjon és gyalázzon,hogy milyen szemét is vagyok,anélkül,hogy bárkinek is eszébe jutna,hogy van egy másik oldala is a dolognak.Mivel én soha nem szoktam több ezer ember elött se megalázni azt akit szeretek sem pedig szidni,ezért gondoltam,hogy ennyi védekezés amit tegnap leírtam,talán nekem is jár.De nem azért,hogy konkrét dolgokkal szolgáljak bárki számára is.Gondolom az intelligens emberek számára ezt nem kell tovább ragoznom és egyet is értenek vele.
Ez bent van a játékban! Sajnálom! Remélem találsz egy nem anyagias nőt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 16. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 16. csütörtök 22:10
Törölt felhasználó (7453)

Ma kiderült! Ha nincs pénz nincs szerelem! Sajnálom,hogy így alakult,és azt még jobban,hogy még csak fél éve a feleségem! Ennyit erről!
Gondoltam felhozom a topikot...)
sikerült!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiváncsi lennék,hogyan alakulnak a vélemények 2 év után..)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 09:50
Törölt felhasználó (868007)

sikerült!
Csak kis idő kell, és eljön a jégkorszak. (Előtte persze némi vita...)
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Néha nem árt egy kicsi... Csak a biztonságérzet miatt.
Anno azt mondtam,egy férfinak legyen zsebpénze (min. 40ezer),hogy tudjon ajándékot venni nekem..)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 10:28
Törölt felhasználó (105041)

Néha nem árt egy kicsi... Csak a biztonságérzet miatt.
Mára ez az összeg nőtt, vagy már nem fontos?
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 10:38

Anno azt mondtam,egy férfinak legyen zsebpénze (min. 40ezer),hogy tudjon ajándékot venni nekem..)
Hát...azért egy kávéra legyen nála....ha beszélgetni szeretne...)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 10:52
Törölt felhasználó (857830)

Mára ez az összeg nőtt, vagy már nem fontos?
Jól tetted Zsuzsa, h felhoztad, jó téma.... manapság minden nappal egyre jobb!
Én házasságban élek, ahol nincs enyém, tiéd, egy számlára jön a pénzünk. de ez persze nem azt jelenti, h minden fillérről számlát mutatunk a másiknak. ha kell, használjuk...
de ez nekünk már a kapcsolatunk nagyon korai szakaszában így volt! a randik elején a férjem fizetett, mert én albiban éltem, ő meg a szüleinél ingyen... így ő volt jobban eleresztve. de sosem éreztem ettől azt, h többet engedhetnék meg, sosem éltem vele vissza. aztán mikor összeköltöztünk, már egyből közös volt mindenünk.
viszont a barátnőjével, akivel előttem együtt volt, ott kő keményen felezés volt... nem tudom, h ki kezdeményezte, ebbe nem mentünk bele, de bármit vett az egyik (legyen egy csomag túrórudi), azt hazaérve a számláról elfelezték és átadta a fele összeget.... na persze ez a szakításnál is így volt.... baromság sztem!
Én házasságban élek, ahol nincs enyém, tiéd, egy számlára jön a pénzünk. de ez persze nem azt jelenti, h minden fillérről számlát mutatunk a másiknak. ha kell, használjuk...
de ez nekünk már a kapcsolatunk nagyon korai szakaszában így volt! a randik elején a férjem fizetett, mert én albiban éltem, ő meg a szüleinél ingyen... így ő volt jobban eleresztve. de sosem éreztem ettől azt, h többet engedhetnék meg, sosem éltem vele vissza. aztán mikor összeköltöztünk, már egyből közös volt mindenünk.
viszont a barátnőjével, akivel előttem együtt volt, ott kő keményen felezés volt... nem tudom, h ki kezdeményezte, ebbe nem mentünk bele, de bármit vett az egyik (legyen egy csomag túrórudi), azt hazaérve a számláról elfelezték és átadta a fele összeget.... na persze ez a szakításnál is így volt.... baromság sztem!
Én is ismertem olyat,akiknél a házasságkötéstől kezdve vol egy naplojuk.Minen kiadást beleirtak,ho végén feleték a közös költséget.A gyerek turorudija az anyáé volt..
De én arra lennék kiváncsi,ismerkedési szakaszban,ki mire áldoz...férfi,nő is.Beszéltem férfival,50 km-t is feleuton tali,szoba felez...Ha a férfi meghivatja magát a nőhöz vacsira,egyébre,vagy forditva...stb.. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 14:33
De én arra lennék kiváncsi,ismerkedési szakaszban,ki mire áldoz...férfi,nő is.Beszéltem férfival,50 km-t is feleuton tali,szoba felez...Ha a férfi meghivatja magát a nőhöz vacsira,egyébre,vagy forditva...stb.. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)

Jól tetted Zsuzsa, h felhoztad, jó téma.... manapság minden nappal egyre jobb!
én ugye már igencsak régen voltam iylen szakaszban, de azt gondolom, h ez a félúton tali nem jönne be. (értem anno a zuram 240km-t utazott, csak hogy együtt töltse velem azt az időt, amíg hazaérek onnan)
azt csúnya szóval elvárnám, h ő jöjjön értem/elém/hozzám. egy éttermi vacsinál már lehet, h én is beleszállnék, bár az első alkalomnál nagyon örülnék, ha ő áldozna.... a sok mindent elárulna nekem legalábbis. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 16:14
azt csúnya szóval elvárnám, h ő jöjjön értem/elém/hozzám. egy éttermi vacsinál már lehet, h én is beleszállnék, bár az első alkalomnál nagyon örülnék, ha ő áldozna.... a sok mindent elárulna nekem legalábbis. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is ismertem olyat,akiknél a házasságkötéstől kezdve vol egy naplojuk.Minen kiadást beleirtak,ho végén feleték a közös költséget.A gyerek turorudija az anyáé volt..
De én arra lennék kiváncsi,ismerkedési szakaszban,ki mire áldoz...férfi,nő is.Beszéltem férfival,50 km-t is feleuton tali,szoba felez...Ha a férfi meghivatja magát a nőhöz vacsira,egyébre,vagy forditva...stb..
De én arra lennék kiváncsi,ismerkedési szakaszban,ki mire áldoz...férfi,nő is.Beszéltem férfival,50 km-t is feleuton tali,szoba felez...Ha a férfi meghivatja magát a nőhöz vacsira,egyébre,vagy forditva...stb..
Az ismerkedési szakaszban szerintem korrekt a fele-fele (alapnak) Legalábbis azért, mert így még a gondolata sem merülhet fel a pasi részéről, hogy tartozom neki. Bármiért is. Nem kell törleszteni...Meg ha abból indulok ki, hogy így is értésére adhatom: egyenlő félként veszek részt a rituáléban. A büszkeségemen sem esik csorba. Egy fiatalabb barátnőm szaladt bele egy kapcsolatba, úgy, hogy a srác állandóan a tenyerén hordozta, elhalmozta ajándékokkal, meg cipelte étteremről étteremre, viszont egy idő után megszűnt a vonzalom, csak szegény lekiismertefurdalással küszködött és azon agyalt, hogy hogyan viszonozza a srác 'befektetését', hogy az ne érezze magát lehúzva. Rohadt szitu, az elején kellett volna valahogy normális mederbe szorítani. Így viszont még egy pár hónapig tartott, mire leépítette és párszor 'természetben' igyekezett törleszteni.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 16:14

Ismerkedés szakaszában eszemben sem jutott soha, hogy a hölgy kifizesse a vacsiját vagy a belépőjét valahova.
És ez szerintem így van rendjén. Ha elviszem randizni álljam az árát, ennyi.
Házasságban meg minden közös, a bevétel, a kiadás az adósság

Egy úriember bizony így gondolkodik, ez a természetes. Meg sem fordulna a fejemben ennek az ellenkezője. Mindenben egyetértek veled.
(Ez egy válasz beluska78 üzenetére (2013. 02. 08. péntek 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 17:13

Ismerkedés szakaszában eszemben sem jutott soha, hogy a hölgy kifizesse a vacsiját vagy a belépőjét valahova.

Most ne úgy képzeld, hogy éttermi számla/2 minden alkalommal, hanem (nyilván nem fillérre kiszámolva) hol egyikünk, hol másikunk finanszírozza a randikat. Most mondanám, hogy egy úrinő nem akad fenn ezen.
(Házasságban meg evidens az együtt sírunk, együtt nevetünk.) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 17:32
(Házasságban meg evidens az együtt sírunk, együtt nevetünk.) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872319)

Egy úriember bizony így gondolkodik, ez a természetes. Meg sem fordulna a fejemben ennek az ellenkezője. Mindenben egyetértek veled.
Én is ingáztam Szegedre-, illetve Békéscsabára, de a hölgy is ingázott hozzám Budapestre-, illetve Szentendrére. Volt, hogy az esti vonattal lementem és a hajnalival jöttem, csak azért, hogy együtt lehessünk. Hajnalban sokszor taxival kellett kimennem az állomásra, de valahogy soha nem számolgattam, mennyibe fáj, mert megérte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 16:20
Törölt felhasználó (33028)

én ugye már igencsak régen voltam iylen szakaszban, de azt gondolom, h ez a félúton tali nem jönne be. (értem anno a zuram 240km-t utazott, csak hogy együtt töltse velem azt az időt, amíg hazaérek onnan)
azt csúnya szóval elvárnám, h ő jöjjön értem/elém/hozzám. egy éttermi vacsinál már lehet, h én is beleszállnék, bár az első alkalomnál nagyon örülnék, ha ő áldozna.... a sok mindent elárulna nekem legalábbis.
azt csúnya szóval elvárnám, h ő jöjjön értem/elém/hozzám. egy éttermi vacsinál már lehet, h én is beleszállnék, bár az első alkalomnál nagyon örülnék, ha ő áldozna.... a sok mindent elárulna nekem legalábbis.
Pár éve még könnyebb volt...ma már változtak az anyagi körülmények...
Szerintem ma már természetes hogy a nő is részt vesz így is egy kapcsiban. Én sosem engedtem hogy mindig mindent a pasi fizessen. Akkor úgy éreztem volna hogy valamit nekem is nyújtani kell az meg elvárásból nem megy. De tény hogy van olyan pasi aki szeret mindent állni attól férfibbnak érzi magát. Na ez nekem nem jön be.