Én erre csak annyit tudok mondani, hogy mindenki olyannak látja a világot, amilyen világ benne él. A stílus sokmindent elárul.
Aki ismer, az meg tudja, hogy nagyon messze vagyok a kamustól. Pont én vagyok az az ember, akinek ha mondanak egy helyet és időpontot, akkor az biztosan megjelenik.
Off.
(Ez egy válasz bpmilféspárja üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 18:41

egy szó mint száz-kamugép vagy ..egy újabb..
és tudod minden kérdésnek oka van-illetve dehogy tudod..tudjátok
nem te szabod meg a feltéteket illetve nem ti-a többi recskázóra is értem
játszadoztok a kis álomvilágotokban-és utána ti vagytok besértődve
témát lezártam
témát lezártam
A reptéren valamelyik társaság a kisbuszokkal innen van?
Sziasztok valaki Szépvölgyi ?
Dombóvára megy valaki holnap szopnék egyet! :P
egy szó mint száz-kamugép vagy ..egy újabb..
témát lezártam (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 17:28
témát lezártam (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem 16,35-kor akartam válaszolni. Addigra már írtam egy privát üzenetet, amiből rájöttem hogy ovodás szintű tiltóbajnokok vagytok, elgondolkodtam, hogy reagáljak-e valahogyan és megírtam a topicba az üzenetet. 16:10-től bárhová odaértem volna Pesten, ha a válaszleveletekben az szerepelt volna, hogy ekkor és itt találkozunk, ahelyett hogy az lett volna a lényeges, hogy mivel foglalkozom és hol lakom. Utóbbi amúgyis szerepel az adatlapomon, csak tudni kellene olvasni. Amúgy meg a dogging szempontjából teljesen mindegy mindkettő. De ahogyan látom, sokmindenről nem maradtam le. Legalábbis ami kellemes lett volna. További sok játszadozást a homokozóban!
Siófok környékén autós kaland mostanság?
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget is..
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget is..
Nem 16,35-kor akartam válaszolni. Addigra már írtam egy privát üzenetet, amiből rájöttem hogy ovodás szintű tiltóbajnokok vagytok, elgondolkodtam, hogy reagáljak-e valahogyan és megírtam a topicba az üzenetet. 16:10-től bárhová odaértem volna Pesten, ha a válaszleveletekben az szerepelt volna, hogy ekkor és itt találkozunk, ahelyett hogy az lett volna a lényeges, hogy mivel foglalkozom és hol lakom. Utóbbi amúgyis szerepel az adatlapomon, csak tudni kellene olvasni. Amúgy meg a dogging szempontjából teljesen mindegy mindkettő. De ahogyan látom, sokmindenről nem maradtam le. Legalábbis ami kellemes lett volna. További sok játszadozást a homokozóban!
(Ez egy válasz bpmilféspárja üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 16:50

és 16.36-kor akarsz válaszolni reagálni elindulni az 5 kor kezdődő bulira?????????
vocccccc
vocccccc
Reptéren mi a helyzet, tervez pár kimenni 19:00 óra körül?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma!!
Autós kaland is oké! Ma!!
Most? Pár vagy nő kerestetik

és 16.36-kor akarsz válaszolni reagálni elindulni az 5 kor kezdődő bulira?????????
vocccccc (Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
vocccccc (Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Drágám-azért tiltalak mert komolytalan a hozzá állásod...4.10 kor még nem olvasod a válaszunkat???????szerinted vörös szőnyegen várjuk hogy méltóztats válaszolni az utolsó pillanatban??????
és aki igy áll hozzá..azzal igy kommunikálunk. Tudod mennyire unjuk a sok kamus nagy pályás faszverő ""társkeresőt"""
a kérést pedig értelmezd..NEM a munkádra????voltunk kiváncsiak--nagyon nem..de ezzel is minősited magad (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 16:36
és aki igy áll hozzá..azzal igy kommunikálunk. Tudod mennyire unjuk a sok kamus nagy pályás faszverő ""társkeresőt"""
a kérést pedig értelmezd..NEM a munkádra????voltunk kiváncsiak--nagyon nem..de ezzel is minősited magad (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne haragudjatok, de azért tiltani, mert nem azt lesem, hogy válaszoltok-e, nevetséges.
Most néztem meg a telefonomat, de már nem tudtam válaszolni nektek, mert tiltottatok.
Ha ennyire türelmetlenek vagytok, akkor adtam telefonszámot is, szám nélkül felhívhattatok volna.
Mindenkivel ilyen stílusban kommunikáltok? Ha igen, akkor nem lesz nagy sikeretek.
Sok szerencsét kívánok a mai doggingotokhoz!
Ui: A dogginghoz miért lényeges hogy mi a foglalkozásom?
Most néztem meg a telefonomat, de már nem tudtam válaszolni nektek, mert tiltottatok.
Ha ennyire türelmetlenek vagytok, akkor adtam telefonszámot is, szám nélkül felhívhattatok volna.
Mindenkivel ilyen stílusban kommunikáltok? Ha igen, akkor nem lesz nagy sikeretek.

Sziasztok!
M4es Gerje pihenő Pest felé?
M4es Gerje pihenő Pest felé?
Ne haragudjatok, de azért tiltani, mert nem azt lesem, hogy válaszoltok-e, nevetséges.
(Ez egy válasz bpmilféspárja üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Autóskalandra fehervaron vki, esetleg atutazó kamionos?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Sziasztok. A szépvölgyin vagyok szívesen kukkolnék párokat illetve engem is lehet kukkolni. Jobbra az új parkolóban vagyok egyedül.
Reptérnél nagyfarkú bi pasi mostanában???
ma -17-dogging-Dél-Pest
Reptérnél nagyfarkú aktiv,aki telegeciznê az arcom??