Reptér valaki?
Reptérnél nagyfarkú bi pasi mostanában?
Sziasztok egy óra múlva Szépvölgyi valaki ?
Írtunk a kapcsolatfelvételnél
(Ez egy válasz Petike00700 üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok esetleg ma valaki Szépvölgyi ?
Rendszeresen szopnék férfias, ápolt partnert lehetőleg a 40+ korosztályból.

Szopnék a reptérnél most
Engedj meg 3 észrevételt!
1. Csúcsforgalmi időszakokon kívül Budapesten fél óra alatt bárhova oda lehet érni kocsival, tehát ha valaki pusztán azért letilt és előre megbélyegez valakit, mert 16:10-ig nem reagál egy 17:00-ra hirdetett esemény előtt, az kicsit sem jogos. (Én speciel eleve 18:30-kor láttam meg a beírásukat, tudtam, hogy elvileg már megy a parti, de még nem nagyon régóta, szóval autóban ülve írtam nekik egy privátot. Nem reagáltak, de nem is tiltottak, viszont ha visszaírnak egy helyet, főleg Dél-Pesten, ahogy írták előre, akkor negyed óra alatt ott lettem volna, ez csak szándék kérdése.)
2. Egy dogging sexparty esetén, ahol a lényeg az ismeretlen partner, semmilyen szempontból nem lehet logikus szűrő a foglalkozás. Mit számít ott és akkor, ha valaki üzletember, ügyvéd, bolti eladó, vagy esetleg építőmunkás? Egy ilyen kérdés joggal kelt bizalmatlanságot a másikban, és hátsó szándékot feltételez.
3. Ha és amennyiben valós volt a páros és nem kamu az egész, akkor valóban lehettek szinte bármilyen elvárásaik, hiszen a olyasmit tettek le az asztalra, amire óriási túlkereslet van, mert kevesen vállalják be. Viszont az, hogy valaki hogyan éli meg ezt a "15 perc hírnevet" a magas lovon, az nagyon sokat elárul róluk. Itt a stílus magáért beszélt, még akkor is, ha a kifakadás jogosságát nem is firtatjuk... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 06:36
1. Csúcsforgalmi időszakokon kívül Budapesten fél óra alatt bárhova oda lehet érni kocsival, tehát ha valaki pusztán azért letilt és előre megbélyegez valakit, mert 16:10-ig nem reagál egy 17:00-ra hirdetett esemény előtt, az kicsit sem jogos. (Én speciel eleve 18:30-kor láttam meg a beírásukat, tudtam, hogy elvileg már megy a parti, de még nem nagyon régóta, szóval autóban ülve írtam nekik egy privátot. Nem reagáltak, de nem is tiltottak, viszont ha visszaírnak egy helyet, főleg Dél-Pesten, ahogy írták előre, akkor negyed óra alatt ott lettem volna, ez csak szándék kérdése.)
2. Egy dogging sexparty esetén, ahol a lényeg az ismeretlen partner, semmilyen szempontból nem lehet logikus szűrő a foglalkozás. Mit számít ott és akkor, ha valaki üzletember, ügyvéd, bolti eladó, vagy esetleg építőmunkás? Egy ilyen kérdés joggal kelt bizalmatlanságot a másikban, és hátsó szándékot feltételez.
3. Ha és amennyiben valós volt a páros és nem kamu az egész, akkor valóban lehettek szinte bármilyen elvárásaik, hiszen a olyasmit tettek le az asztalra, amire óriási túlkereslet van, mert kevesen vállalják be. Viszont az, hogy valaki hogyan éli meg ezt a "15 perc hírnevet" a magas lovon, az nagyon sokat elárul róluk. Itt a stílus magáért beszélt, még akkor is, ha a kifakadás jogosságát nem is firtatjuk... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4503512)
VIP

Nem tudhatod miről maradtál le.. nagyon nem..
Az ő doggingjuk ők szabják a feltételeket akármk is azok..
Azt pedig hogy mit miért kérdeznek igenis oka van, ha nincs elképzelésed a miértekről te vagy a homokozóban nem ők..
Azt pedig hogy mit miért kérdeznek igenis oka van, ha nincs elképzelésed a miértekről te vagy a homokozóban nem ők..
most voltam a reptérnél!! semmit nem találtam valaki esetleg nem túl messze?
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Valaki most? Légy ápolt és 50 év alatt
Valaki mostanában a reptérnél?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hölgynek masztiznék autóban!
Te csak belesnél!
Te csak belesnél!
Fehervaron autóskalandra vki?
Privizz......köszi
Privizz......köszi
Nem tudhatod miről maradtál le.. nagyon nem..
Azt pedig hogy mit miért kérdeznek igenis oka van, ha nincs elképzelésed a miértekről te vagy a homokozóban nem ők.. (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 17:28
Azt pedig hogy mit miért kérdeznek igenis oka van, ha nincs elképzelésed a miértekről te vagy a homokozóban nem ők.. (Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem 16,35-kor akartam válaszolni. Addigra már írtam egy privát üzenetet, amiből rájöttem hogy ovodás szintű tiltóbajnokok vagytok, elgondolkodtam, hogy reagáljak-e valahogyan és megírtam a topicba az üzenetet. 16:10-től bárhová odaértem volna Pesten, ha a válaszleveletekben az szerepelt volna, hogy ekkor és itt találkozunk, ahelyett hogy az lett volna a lényeges, hogy mivel foglalkozom és hol lakom. Utóbbi amúgyis szerepel az adatlapomon, csak tudni kellene olvasni. Amúgy meg a dogging szempontjából teljesen mindegy mindkettő. De ahogyan látom, sokmindenről nem maradtam le. Legalábbis ami kellemes lett volna. További sok játszadozást a homokozóban!
Izgalmas autós kalandozókat keresek Hajdúból. Üdv normális pasi
Most reggel valaki szopatna a kifutó mögött?
Engem is tiltottak ezek a gyökerek
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 16:36

Ne haragudjatok, de azért tiltani, mert nem azt lesem, hogy válaszoltok-e, nevetséges.
Most néztem meg a telefonomat, de már nem tudtam válaszolni nektek, mert tiltottatok.
Ha ennyire türelmetlenek vagytok, akkor adtam telefonszámot is, szám nélkül felhívhattatok volna.
Mindenkivel ilyen stílusban kommunikáltok? Ha igen, akkor nem lesz nagy sikeretek.
Sok szerencsét kívánok a mai doggingotokhoz!
Ui: A dogginghoz miért lényeges hogy mi a foglalkozásom?
Most néztem meg a telefonomat, de már nem tudtam válaszolni nektek, mert tiltottatok.
Ha ennyire türelmetlenek vagytok, akkor adtam telefonszámot is, szám nélkül felhívhattatok volna.
Mindenkivel ilyen stílusban kommunikáltok? Ha igen, akkor nem lesz nagy sikeretek.
Sok szerencsét kívánok a mai doggingotokhoz!
Ui: A dogginghoz miért lényeges hogy mi a foglalkozásom?

Én erre csak annyit tudok mondani, hogy mindenki olyannak látja a világot, amilyen világ benne él. A stílus sokmindent elárul.
Aki ismer, az meg tudja, hogy nagyon messze vagyok a kamustól. Pont én vagyok az az ember, akinek ha mondanak egy helyet és időpontot, akkor az biztosan megjelenik.
Off.
(Ez egy válasz bpmilféspárja üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 18:41

egy szó mint száz-kamugép vagy ..egy újabb..
és tudod minden kérdésnek oka van-illetve dehogy tudod..tudjátok
nem te szabod meg a feltéteket illetve nem ti-a többi recskázóra is értem
játszadoztok a kis álomvilágotokban-és utána ti vagytok besértődve
témát lezártam
és tudod minden kérdésnek oka van-illetve dehogy tudod..tudjátok
nem te szabod meg a feltéteket illetve nem ti-a többi recskázóra is értem
játszadoztok a kis álomvilágotokban-és utána ti vagytok besértődve
témát lezártam