Veszprémi autós vagy szabadtéri randira hölgy vagy pár?
Repternel valaki megtalalta a tangát??
Sziasztok!
Ma délelőtt /napközben pár vagy hölgy reptér és környékén?
Ma délelőtt /napközben pár vagy hölgy reptér és környékén?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.14.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Szépvölgyire ma tervez még jófarkú pasi kijönni? Szopnék vagy kölcsönös orál érdekelne.
Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Ha ilyesmit kerestek látogassatok meg egy tematikus helyet - mindenféle egyeztetgetés nélkül azonnal 100% kamumentesen találtok partnereket
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 19:05

Törölt felhasználó (4656111)

Szépvölgyire keresünk 2-3 nagyobb farkú normális, elsősorban roma pasit ( nem feltétel) akiket érdekelne egy szép fehér kis szűk punci a jövőhéten. Csak ha együtt van mindenki és ti össze egyeztettek és úgy írtok mert mi szervezkedni nem szeretnénk. Nagy autó előny.
Kint vagyok a reptéren ! Párocska vagy csajszi aki kukkolna egy farokverést ???
Sziasztok!
Szépvölgyire tervez valaki jönni?
Szépvölgyire tervez valaki jönni?
Szépvölgyire keresünk 2-3 nagyobb farkú normális, elsősorban roma pasit ( nem feltétel) akiket érdekelne egy szép fehér kis szűk punci a jövőhéten. Csak ha együtt van mindenki és ti össze egyeztettek és úgy írtok mert mi szervezkedni nem szeretnénk. Nagy autó előny.
Most Szépvölgyi?
Kint vagyok… Maszti, oral
Most Szépvölgyi?
Reptér környékén kb 30 perc múlva
Reptér ?
Sziasztok!
Mostanában tervez szépfarkú úriember kimenni a Szépvölgyire? Megnéznék egy jó masztit. Akár be is segítek, vagy lehet közös maszti is valamelyikünk kocsijában.
Mostanában tervez szépfarkú úriember kimenni a Szépvölgyire? Megnéznék egy jó masztit. Akár be is segítek, vagy lehet közös maszti is valamelyikünk kocsijában.
Szépvölgyin leszek 20perc múlva.
Lesz kint valki?
Lesz kint valki?
Reptérnél valaki?
Hali szepvölgyi uton merre szoktak jarni
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2024. 03. 12. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabi most írta be kint hagyta a tangáját. Megtalálod verd rá ki!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 12:59
Törölt felhasználó (873006)

Még kb negyed órát maradok a reptérnél. Ha lenne valaki közös hoki, orálra megvárom. Ha nem akkor kicsapom és megyek.
Sziasztok. 16:30 körül a kifutónál leszek... valaki lesz kint?