M1? M0 - Mosonmagyaróvár - Vienna útvonalon? Lassan indulok, üres helyekkel, kalandozunk?
Sziasztok!
Ma délután Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár aki szívesen kalandozna?
Ma délután Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár aki szívesen kalandozna?
Sziasztok,
Vecsés környékén ha szopatnál írj rám
Vecsés környékén ha szopatnál írj rám

Sziasztok !
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten keresek heteró alapon párt, hölgyet
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten keresek heteró alapon párt, hölgyet
Lábyok,párok egy kis autós kaland?
3. kerület, Római környékén szeretek önkielégíteni az autómban, fiatal sportos, 20centivel, nők kukkolását nagyon szívesen venném, férfiak nem köszi!
Kaposvár?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Budapesten ma szóló pasi vagy pár valamerre?
Dél Buda környéke?

Sziasztok! Ma vagy holnap (péntek szombat) este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
belesnék egy kocsiba ahol éppen valaki masztizik.irj helyet,időt
Kifutónál szopnék.
Valaki?
Valaki?
Vasárnapra keresünk pasit autós kalandra. Balaton déli oldalán.
Ráckeve környékén valaki ipari parknál
Reptéren esetleg?
Sziasztok! Valaki szépvölgyin mostanában?
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Teljesen lutri, van amikor összegyűlik 3-4 autó egy kis mókára, máskor meg senki. Biztosabb, ha előre megbeszélitek (akár az itt jelentkezőkből válogatva) s nem teljesen találomra mentek ki.
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Holnap délelőtti órákban Kecskeméten vagy Kerekegyháza és környékén keresek hölgyet vagy párt akivel lehetne hancúrozni egy jót. Heteró vagyok de egy kicsit bi courious is egyben. Privátba írjatok!
Holnap délelőtti órákban Kecskeméten vagy Kerekegyháza és környékén keresek hölgyet vagy párt akivel lehetne hancúrozni egy jót. Heteró vagyok de egy kicsit bi courious is egyben. Privátba írjatok!
Sziaszrok!Esténként M1vonalon vastagf urakon segítenék egyoldalúan....ha valóban szereted,nem bánod meg,sőt....keress bizalommal,privát üzenetben!Diszkréció természetes!