Teljesen, totálisan a legvégéig kell menni a buszfordulóig, mélyen be az erdőbe. Ott kicsit vissza nyílik az útról két bekötőút (az eleje földút, utána két murvás parkoló).
(Ez egy válasz ViscounT üzenetére (2023. 10. 21. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 21. szombat 00:18

Hellosztok!
Valaki segítsen hogy a Szépvölgyi út melyik részén van az abizonyos kocsiparkoló,ugyanis végigmentünk az egészszakaszán(65ös busz végállomásán istúl) de sehol még csak erre hasonlítót setaláltunk
Valaki segítsen hogy a Szépvölgyi út melyik részén van az abizonyos kocsiparkoló,ugyanis végigmentünk az egészszakaszán(65ös busz végállomásán istúl) de sehol még csak erre hasonlítót setaláltunk
Sziasztok most reptér valaki ?
Hellosztok!
Sziasztok. 24 eves enyhen macis srac vagyok.ma estere keresem kanos partneremet Nagyhegyesre. Irj ha erdekel a dolog.
Szerintem aki ilyen helyre megy, nem feltetlenul a beken hagyast igenyli
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 20. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 23:09
Törölt felhasználó (4707220)

Ez a korrekt hozzá állás , hogy hagytad őket. Respect
Nem kell szerintem bunkónak lenni de azért ki lehet puhatolni, hogy lehet azért vannak kint, hogy mutassák magukat
Ez a korrekt hozzá állás , hogy hagytad őket. Respect
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 20. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 22:03
Törölt felhasználó (4720716)

Ez ilyen szokott lenni,ezt hívjuk kergetőzésnek.
Viszont ma este ott a fák mellett valakik hatalmasat élveztek el együtt, de nem akartam bunkó lenni és odamenni.
Viszont ma este ott a fák mellett valakik hatalmasat élveztek el együtt, de nem akartam bunkó lenni és odamenni.
Valaki tervezi még most, hogy kijön a reptérhez?
Vannak azért néha kukkolható párok!
Ez ilyen szokott lenni,ezt hívjuk kergetőzésnek.
Viszont ma este ott a fák mellett valakik hatalmasat élveztek el együtt, de nem akartam bunkó lenni és odamenni. (Ez egy válasz Sexplayer üzenetére (2023. 10. 20. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont ma este ott a fák mellett valakik hatalmasat élveztek el együtt, de nem akartam bunkó lenni és odamenni. (Ez egy válasz Sexplayer üzenetére (2023. 10. 20. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
láthatnám a fotóid? Utánna mehet, ha még aktuális
(Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2023. 10. 20. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ki jön szabadba?
Reptérnél semmi csak kocsikáznak össze vissza most voltam ott!
Reptérnél kukkolható pár?
Dánszentmiklós 405ös út?pasi ma este?
Sportos 40 es pasi extra mérettel szívesen ismerkedne normafa környéke kizárólag hetero alapon üdv P
Sziasztok! Szépvölgyi?
Kint vagyok a reptéren!
Ma este valaki vagy valakik Tatabánya turul? Privátban várom az üzeneteket.
Ráckeve ipari parknal valaki??