M1 valaki? Szopnék
Reptéren?
Megy ma valki ki a Szépvölgyire?
Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.nógrád megye és pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simigatás maszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kiváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Reptérnél párok?
Fiatal, 20-as éveiben járó srác ismerkedne heteró kereteken belül. Kor nem számít. Utazni országosan tudok autóval és akár autót biztosítani is. Megkereséseket privát üzenetben legyetek szívesek jelezni. Puszi!
Reptèr most? Vagy valamerre
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2023. 10. 11. szerda 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Teva -nal most?
Jövő héten, hétfő és kedd este Bp és környéke. Tapasztalt, jó erőnlétben lévő , sportos úriember vagyok.
Ma dèlutàn reptèr? Vagy valamerre valaki?
Bp 15 ker Külső Fóti út közelében keresek pasziv partnert.
Bp 15 ker Külső Fóti út közelében keresek pasziv partnert.
Somogy most?
Napkozben autos kalandoznek budapesten. 30 éves bi srac vagyok autoval.
Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.nógrád megye és pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simigatás maszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kiváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Sziasztok, bi nős, de pasikkal full passzív crossdress srác vagyok és 2 aktív pasival ismerkednék max 45-48 éves korig. Szopathattok, dughattok és helyzettől függően dupla analban is benne vagyok. csak ápolt, belevaló nem beszari pasik lszi köszi.
Reptér kiserdőnél várok haverokat

Most hétvégén kivételesen a párom nélkül leszek (férfi) így keresek most egyedül nőket / párokat.
Budapesten.
Természetesen a párom tudtával, ő is tud róla, és ha jól alakul legközelebb tudunk négyesben is találkozni
(a párommal is tudtok telefonon eggyeztetni)
Budapesten.
Természetesen a párom tudtával, ő is tud róla, és ha jól alakul legközelebb tudunk négyesben is találkozni
(a párommal is tudtok telefonon eggyeztetni)
Sziasztok!
Reptérnél szeretnék akár több srácot kényeztetni.
Kb 1 óra múlva kiérnék.
Ha van jelentkező, kimegyek.
Jöhet privibe is
Reptérnél szeretnék akár több srácot kényeztetni.
Kb 1 óra múlva kiérnék.
Ha van jelentkező, kimegyek.
Jöhet privibe is
Zalàban kényeztetnék! Privizz