férfiasságot massziroznék műpuncival
Hölgyet keresek autós szexre Pest megyén belül!
Párkapcsolatban élek,így a diszkréció fontos!
Párkapcsolatban élek,így a diszkréció fontos!
Aztán,mit?
ddd
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 23:10

Nem úgy gondoltuk, hogy másokkal is meg kell osztani. Csak a párok egymás között.

Nem úgy gondoltuk, hogy másokkal is meg kell osztani. Csak a párok egymás között.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 22:01

Sokáig marad titokban egy nyilvános helyszín/közterület, ahova dugni járnak az emberek...

sziasztok hétfő vagy kedd estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Hát ja arrafelé ha skótszoknyás pasit látsz az nem a dudát fogja fújni
(Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 21:50

Regebben neha kijartam keso este repuloket nezni, de miota olvssom az itteni ohajokat mar nem merek menni

A zárt, meghívásos helyszín, ahol az érintett párok leegyeztetik aznap este hol találkoznak hidd el hogy titokban marad
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 22:01

Sokáig marad titokban egy nyilvános helyszín/közterület, ahova dugni járnak az emberek...

Holnap (hétfőn) Fehérvár/Velencei-tó környékén keresek kalandod bárkivel a szabadban!

Regebben neha kijartam keso este repuloket nezni, de miota olvssom az itteni ohajokat mar nem merek menni

(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 15:47

Mi csak az elmúlt jó pár hét kiírásait néztük itt, de az 5 percenként történő:"pár van kint, nézném, beszállnèk stb stb." Meg a "mindjárt kint leszek pasikat szopnèk tövig". És a "hetero vagyok párhoz csatlakoznèk, na jó ha nincs pár akkor pasi is jó lesz". Kiírásokon kívül nem sokat látni. Volt néhány sértődött kiírás is, hogy mekkora szemét, tolakodó emberek járnak oda. De semmi értelmes hozzászólás. Mi ezért nem is megyünk oda többet. Egyszer megnéztük, kész. Akkor is látszott, hogy gáz. Pedig mi alig ismertük azt a helyet, csak megfigyeltük ki és mit csinál. Ahogy többen is írták korábban: kergetőztek csak. Ha jött egy autó, rá ugrott mindenki és go utána. Majd ha nem jött össze, akkor körbe jártak mindent és ezt újra és újra.
Itt a pároknak inkább külön privát/ zárt csoportot kéne csinálniuk és saját helyet keresni, ahová ezek a kergetőzők nem járnak ki, mert nem tudnának a helyről.
Itt a pároknak inkább külön privát/ zárt csoportot kéne csinálniuk és saját helyet keresni, ahová ezek a kergetőzők nem járnak ki, mert nem tudnának a helyről.
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 15:47

Mi csak az elmúlt jó pár hét kiírásait néztük itt, de az 5 percenként történő:"pár van kint, nézném, beszállnèk stb stb." Meg a "mindjárt kint leszek pasikat szopnèk tövig". És a "hetero vagyok párhoz csatlakoznèk, na jó ha nincs pár akkor pasi is jó lesz". Kiírásokon kívül nem sokat látni. Volt néhány sértődött kiírás is, hogy mekkora szemét, tolakodó emberek járnak oda. De semmi értelmes hozzászólás. Mi ezért nem is megyünk oda többet. Egyszer megnéztük, kész. Akkor is látszott, hogy gáz. Pedig mi alig ismertük azt a helyet, csak megfigyeltük ki és mit csinál. Ahogy többen is írták korábban: kergetőztek csak. Ha jött egy autó, rá ugrott mindenki és go utána. Majd ha nem jött össze, akkor körbe jártak mindent és ezt újra és újra.
M3 pihenokben szivesen talalkozgatnek Holgyekkel. Irjatok batran!
M3 Füzesabony Budapest között keresek kalandot..
Ne terheld magad velem, lapozz tovább...
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 20:01

Volt egy előre meghirdetett bukkake-party szombat estére a Szépvölgyin, mindössze néhány oldalt kell visszaolvasnod.
Te is ott lehettél volna, akár mindenféle üzenetváltás nélkül is.
Szerintem utólag már teljesen felesleges mesélni róla, főleg egy társkereső topicban
Szerintem utólag már teljesen felesleges mesélni róla, főleg egy társkereső topicban

Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom
Volt egy előre meghirdetett bukkake-party szombat estére a Szépvölgyin, mindössze néhány oldalt kell visszaolvasnod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 19:18

Törölt felhasználó (4704556)

Mesélnél róla???
Mesélnél róla???
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 10. 01. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 01. vasárnap 16:20

Sziasztok! Isteni élményben volt részem-remélem írhatom a többiek nevében is,isteni élményben volt részünk tegnap este a Szépvölgyi parkolóban-köszönhetően egy szimpatikus párocskának,a CSODÁLATOS FELESÉGNEK...remélem,hogy lesz folytatás...KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK...!!!
Ma 20:00kor Esztergom mellett,szabadban játszanánk csajommal.
Szívesen vennénk hölgy,vagy pár kukkolót,egymás melletti akciót,vagy ha megvan a 4igen, mehet több is
Privátban írj
Szívesen vennénk hölgy,vagy pár kukkolót,egymás melletti akciót,vagy ha megvan a 4igen, mehet több is

Privátban írj

Bp Fehérvár között kalandoznék!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!