Aktív pasit,srácot keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba fele ma délelőtt hely van 14 óráig rá érek.
Sziasztok! Ma délután lesz kint valaki (pár) a Szépvölgyi u-i parkolóban?
Azon a környéken leszek.
Azon a környéken leszek.
Van valami élet a reptéren vagy zuglóhoz közel ? Benne lennék egy laza kis kalandban

Reptér?
Kinézek Tatabányán a Turulhoz vezető úton, az M1 híd utáni parkolóba!
Hölgyek? Párok?

Cegléden vki kedd délelött?
Ma éjfélkor Rákospalotai körvasút sor végén a kis erdőben valaki autós kaland?
Reptér környékén?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most 20ker?
Párocska a Reptéren esetleg most Hétfőn este??
Sziasztok!
Reptér/Budapest környékén pár vagy hölgy?
Reptér/Budapest környékén pár vagy hölgy?
Feher kis Fiat innen van ?
Sziasztok! Szépvölgyire megy ma pár,esetleg hölgy?
Mint írtam, véletlen láttam.Ertelmezd az írást. Itt fújt össze a szél, de utána privát ügyben találkoztunk, és ott láttam véletlen.
(Ez egy válasz Butter üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:30

Olyan hülyeséget tudsz irni miert muttatná meg valaki az útlevelét pont neked
Olyan hülyeséget tudsz irni miert muttatná meg valaki az útlevelét pont neked
(Ez egy válasz Dávid 1 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:15

Sziasztok!
Én anno találkoztam Petrával. Nem árulok el titkot, hogy ez a valódi neve( utlevelét láttam véletlen)Normális munkája van, válogatós. De nem kamu. Ha ge@i lennék elárulnám a munkahelyét. Sokan jártatok már ott, ebbe biztos vagyok!
Ha nem ismersz valakit, ne ítélj
Én anno találkoztam Petrával. Nem árulok el titkot, hogy ez a valódi neve( utlevelét láttam véletlen)Normális munkája van, válogatós. De nem kamu. Ha ge@i lennék elárulnám a munkahelyét. Sokan jártatok már ott, ebbe biztos vagyok!
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
Csodálkoznék,ha adatlap nélküli csávóval levelezgetett volna "Viki". De itt van,olvassa és megcáfolhat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:10
Törölt felhasználó (4781585)

Soha nem rejtette véka alá a nevét, sőt máshol az eredeti nevén van fent. Nem a lakcimet írtam ki
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nem vagy egy diszkrét pali hallod-e
(Ez egy válasz Dávid 1 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:15

Sziasztok!
Sziasztok!
Ma este Tatabánya és környékén pár vagy hölgy nem lenne kíváncsi? Kukkolás oda vissza! Szívesen nézném…
frissen borotvált! Várom a privát üzeneteket! Akár Pest-Győr-Fehérvár vonalon is szívesen elindulok!