Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Nem tudom, én késöbb érkezem.
(Ez egy válasz Szabiman üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Dánszentmiklós 405ös út?este pasi erre?
És érkezett?
(Ez egy válasz Kalandma42 üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 17:08

Elvileg 18 óra után érkezik egy pár, aki társaságot keres a reptérnél

Reptérnél most valaki?
Privátot írj.
Privátot írj.
Közös hoki, kukkolás Kaposvár körül?
Elvileg 18 óra után érkezik egy pár, aki társaságot keres a reptérnél

sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok ma este 20 órától .üdv tomi
Sziasztok
Van itt Zala -Vas megyei Pár, hölgyek akikkel lehet ismerkedni?
Van itt Zala -Vas megyei Pár, hölgyek akikkel lehet ismerkedni?
Este 7 körül kalandoznék a reptér kkén lánnyal, párral!
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Most reptéren szophato pasi?
Sziasztok.Párt keresek ma a Tisza Tónál poroszló,sarud.Autós cuckold kalandra.
Haverommal keresünk párokat/nőket a reptéren.
Fehérváron most, vagy reggel? Hely van.
Ma délután autós kaland?
Reptéren hölgy vagy pár?
Sziasztok!
1 órán belül indulok Budapestről Gárdonyba.
Lány, pár részére szívesen biztosítok fuvart.
Kitérő nem jelent gondot.)
1 órán belül indulok Budapestről Gárdonyba.
Lány, pár részére szívesen biztosítok fuvart.
Kitérő nem jelent gondot.)
Van kint valaki repternel???
Te tudod kicsoda a mercis?
Szívesen megtudnánk mi is, hogy milyen néven van fent itt az oldalon. (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 17. vasárnap 00:30
Szívesen megtudnánk mi is, hogy milyen néven van fent itt az oldalon. (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Kommentet jöttem olvasni!
Páros miert nem mentek swinger klubba. Gitár utcába. Csöves repter végén a sötétbe lenni kurva gáz.
Az emberek sötétbe azt se tudják mit szednek össze nemi bajt!
Elképesztő!
Nagyfaszu csávó ! Nem hiszem el hogy nincs egy tartós pár akikkel tud lenni! számtalan be írását láttam.
Strigulákat gyűjt ez is meg volt az is dr Bubo kérem jöhet a következő kuncsaft a hegyére.
Páros miert nem mentek swinger klubba. Gitár utcába. Csöves repter végén a sötétbe lenni kurva gáz.
Az emberek sötétbe azt se tudják mit szednek össze nemi bajt!
Elképesztő!
Nagyfaszu csávó ! Nem hiszem el hogy nincs egy tartós pár akikkel tud lenni! számtalan be írását láttam.
Strigulákat gyűjt ez is meg volt az is dr Bubo kérem jöhet a következő kuncsaft a hegyére.