Sziasztok.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Sziasztok. A kifutónál vagyok szívesen kalandoznék
Szepvolgyi valaki?
Sziasztok! Ma valaki hokira, kölcsönös oràlra? Bp, Pest megye?
Sziasztok ! Mivel itt a jó idő így szabadban -szabadon! Van esetleg olyan Pár autós kalandra ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Szentgotthárd környékén ma este hölgy vagy pár aki partnert keres?
Pécs környékén laza mókához keresnék igényes partner, én 33 éves sportos srác vagyok
Képek részletek profilomban

Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn, utazni tudok! Ápolt normális férfi vagyok! Sziasztok
Kovalter? Püspök erdő? Hölgyek? Párok?
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2024. 03. 30. szombat 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 30. szombat 07:34

Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Valaki ma 18-19 között esetleg BP? 4-13 ker lenne az ideális
Reptèr kifutó mostanàban?
Sziasztok! Ma este valaki/valakik? Szívesen találkoznék pasival, pàrral! Távolság nem gond!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma
Autós kaland is oké! Ma
Van kint pár ?
Reptér
(Ez egy válasz kmfarok üzenetére (2024. 03. 30. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szekszárd.
Autómban, vagy náld.
19/6 magyar etnikumu srác.
Autómban, vagy náld.
19/6 magyar etnikumu srác.
Több is
(Ez egy válasz kmfarok üzenetére (2024. 03. 30. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Albertirsa közelében autós pasi??
Valakit esetleg kukolni?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 03. 30. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok