Ma 20 Óra felé Kondorosi- Budafoki Sarok Dunapart?
Ma éjjel tervezünk egy kis kiruccanást szabadtérre. Igényes, csinos pár - kizárólag PÁROK megkeresését várnánk, ha ti is élveznétek kicsit a nyári éjszakát
Normális, igényes pár vagyunk, hasonlóak jelentkezését várnánk (szóló pasiként kár írnod, de odajönnöd is mert elküldünk - csak magadnak csinálnál felesleges utat).
Priviben egyeztessük a részleteket

Priviben egyeztessük a részleteket

Reptér környékén pár/hölgy aki szivesen kalandozna?
Sziasztok! Esetleg Tiszakécske és környékén valaki aki talizna? Engem aktív szerep érdekel.Irj privátban
Autos Kalandoznek ma BP és környékén. Helyes 30 eves bi srac vagyok autóval.
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot! wink
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot! wink
Holnap reggel lany, par Hatvan Godollo korul?
Ma estére Veszprémben pasi akinek kiverhetem? Írj bátran

Ma 15után szopnék kocsiban esetleg ha helyed van úgy is jó. Fót és környéke
Most reggel reptérnél valaki?
Írtam pü-t.
(Ez egy válasz Zoozoo üzenetére (2023. 08. 25. péntek 03:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki szopatni?
Senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 17:24

Sziasztok!
Holnap reggel 7-9 óra között reptér környékén pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Holnap reggel 7-9 óra között reptér környékén pár, vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Most Bp-en autós kalandra keresek aktív férfit, autómban kényeztetném a számmal!
Reptérnél vagy a szepvolgyin valaki egy masztizas?
M4 Ceglédi pihenöben kamionos?
Ma este Kecskeméten?
MA éjjel,hajnalban!!! Valak tali biszex,szub párral Szentendre-Visegrád környékén? Nem holnap után, jövőhéten hanem MA éjjel!
Kint vagyok párok csajok?reptér
Ma este pár Sarudon a Tisza tónál autós kaland,magas sportos nagy méretű pasival.Néztdahogy előtted dugom,szopatom a párod egy méretes szerszámmal.