Valaki Törökbálint auchan???
nem
(Ez egy válasz Szili 69 üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 13:02

Szia nekem lenne egyedül lennék és keresek egy finom nőt!pl téged! Érdekel?
Merre vagytok?
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 08:30

Sziasztok.
Ma napközben dugatnam a párom.
Csak gumival és csak 1 normális pasit keressünk.
Kocsiból kipucstitva
Kocsiból kipucstitva
Szia nekem lenne egyedül lennék és keresek egy finom nőt!pl téged! Érdekel?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 12:50

holnap délután 3 körül valakinek lesz autós kalandja Budapesten? szívesen beszállnék
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ejszaka autos kalandot keresek, valaki megszopathatna !
holnap délután 3 körül valakinek lesz autós kalandja Budapesten? szívesen beszállnék
Autós kaland érdekel most valakit?
Helló! Reptéren most van valami?
Kimennék, akár a kőrnyékére.
Kimennék, akár a kőrnyékére.
Helo 12 körül szopatnék egy jót Vecsés környékén kocsiban irj privátba
Helo 12 körül szopatnék egy jót Vecsés környékén kocsiban irj privátba
most a Reptéren vagyok a hatsó parkolóbaa gombanál jobbra.nyugi van
Nem fog válaszolni, már valószínű kiverte a farkát, addig volt neki izgalmas..
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 09:56
Törölt felhasználó (4359252)

hol merre???
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén! Utazni tudok!
hol merre???
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 08:30

Sziasztok.
Kocsiból kipucstitva
Kocsiból kipucstitva
Sziasztok!
Elsősorban azt a párt keresem akivel múlt héten vasárnap este kellemesen elvoltunk reptérnél. Vagy párt, hölgyet aki szivesen ismerkedne.
Elsősorban azt a párt keresem akivel múlt héten vasárnap este kellemesen elvoltunk reptérnél. Vagy párt, hölgyet aki szivesen ismerkedne.
19 centi feletti vastag faszèrt fizetnèk Pècs ès 100km-es környèke.
Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Mai napra keresem női partnerem aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben utazni tudok??