Tegnap volt valaki reptérnél???
Valaki mindig jött utánam és verte
Valaki mindig jött utánam és verte
Szépvölgyire jön fiatal srác ma?
Budapesten ma valaki? Pár is ok.
Győr környékén 21:00 után.
Ma este valaki Budán, kaland?
Privátot írj
Privátot írj
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..

Sziasztok, kellemes autos kaland mostansag a 4 es ut vonalan ? Debrecen- 》Szolnok iranya ☺️
Sziasztok! Holnap délelőtt 10:00 és 12:00 között a XVI. Kerületben leszek és szívesen tölteném kellemesen bi párral. Írjatok prívátba és megbeszéljük a talit.
Szepvolgyi parkolóban sportos, ápolt, ffias most vki…?
Szép napot. BP pasiként ma a Csepeli kíserdőben sétálok nézelődök stb. Szívesen kukkolnék csatlakoznék párhoz vagy ismerkedni és persze bármi kellemes jóba benne lennék.
Siófok környékén autós kaland?
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Most kölcsönös orál nálam?
Engem érdekel, írj, ha van kedved...
(Ez egy válasz wagyokakiwagyok üzenetére (2023. 08. 15. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 10:27

sziasztok Nyiregy Kisvárda környéki urat keresek aki bevállalna egy nős bi passzív pasit akár női fehérneműt is felveszek kérésre
Homoszexuáli csávot szopatnék...Pécs+30km Kocsiba
Fehervaron közöshokira vki, esetleg atutazó kaminos?
Privizz...köszi
Privizz...köszi
Sziasztok, kellemes autos kaland keso du.n a 4 es ut vonalan ? Szolnok iranya ☺️
Kaposvár környéke???
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Tetszene ha a feleséged/barátnőd előtt szopatnál dugnál teleélveznél :P
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Tetszene ha a feleséged/barátnőd előtt szopatnál dugnál teleélveznél :P
Mostanában tervez valaki a Szépvölgyire jönni?
Gyöngyös vonzáskörzetében hölgy/pár ma délután?
Eger-Ózd- Salgotarjan-Pásztó- Hatvan, 21-es, 23-as főút vonalán vannak itt normális, férfias biszex srácok, férfias adottságokkal, akikkel diszkréten lehet ismerkedni? Írj privát üzenetet!