Sziasztok … bisex vagy meleg srác Dunaújváros környéke??
Győr,Székesfehérvár,Dunaújváros környékén keresek autós kalandot hölgyel vagy párral.
Pécel vagy 17 ket környékén bi pasi mostanában?
Repteröl van info hogy lehet bejutni ??
En nem tudtam bemenni,az m4 felől
Ma este Veszprémben kiverném neked akár vagy szopnálak, viszonzás nélkül, hely van, írj bátran

Napkozben Holgy vagy par elott masztiznek autoban vagy szabadban, esetleg felugranek Hozzad/Hozzatok.Izgat ha neznek, esetleg kukkolhatok mas Holgyet/part. Persze igeny eseten barmiben benne vagyok.
Csaó!7 órakkor kinézek egy fekete autóval : )sztem a finomságokat: )
pussz Gabor (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 28. péntek 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 05:20
pussz Gabor (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 28. péntek 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4711660)

Bi pasi mostanában a reptérnél?
Bi pasi mostanában a reptérnél?
Ha mentek leközelebb csatlakoznék irjatok rám
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 19:01

Sziasztok!
Ma este 21 óra körül kimegyünk a Szépvölgyire.
Hölgytagunk részére várunk ápolt, potens partnereket!
Ma este 21 óra körül kimegyünk a Szépvölgyire.
Hölgytagunk részére várunk ápolt, potens partnereket!

Sziasztok hölgy vagy pár társaságát keresem még ma éjszaka.
Nézd, a hátsó kerítésnél valóban gyűlik pár hatalmas lakóautó, retro busz, meg ilyenek, ebből én arra következtetek, hogy valamikor a közeljövőben filmforgatás lesz, de mire én ideértem, már mindkét bejárat felől (tehát a 17. kerület és Vecsés felől is) gond nélkül be lehetett jönni.
No para. (Ez egy válasz man thomas üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 20:03
No para. (Ez egy válasz man thomas üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Okos kérdés! Ha tudnám, akkor azt is tudnám, hogy miért..A mitől kérdést nem tudom értelmezni.
Autós kalandra keresek holnap hölgyet-párt.
Hegyeshalom-Győr-Székesfehérvár-Dunaújváros útvonal mentén.
Hegyeshalom-Győr-Székesfehérvár-Dunaújváros útvonal mentén.
Szalma randira keresek hölgyet anyukát párt. Gyertek a természetbe. Csók.
4.ker valaki kaland?Vagy csak kukkolj ahogy kiverem
Sziasztok !
Van kint valaki a Szépvölgyin ?
Pár vagyunk !
Van kint valaki a Szépvölgyin ?
Pár vagyunk !
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz Nyelvmester1 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Repter?
Dánszentmiklós 405ös út?vki?
Okos kérdés! Ha tudnám, akkor azt is tudnám, hogy miért..A mitől kérdést nem tudom értelmezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 18:29
Törölt felhasználó (4700311)

Miota nem lehet bemenni?
Mitől??
Mitől??