Folyton kanos, bevállalós férfias srác vagyok, aktív jó farkú, férfias srácot keresek Csongrád- békés megyében.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Imádok finoman kényeztetni, szopni és ha alaposan megdugják a seggem autós taliban is benne vagyok, reális távon utazni is tudok, de helyem is akad.
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Fiatal srác reptérnél szopna.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok! Sportos pasi ismerkedne!

Ma este 6 után, Pécsen vagy környékén egy autós, vagy autó melletti recska, vagy cumi?
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Volna kedve valakinek ma napközbeni Játszani, egy szép méretű, helyes férfival? Cegléd-Budapest vonalon lenne alkalmas 15 óráig.
Ma este a 31-es főút mellett Budapest - Jászberény vonalon lenne kedve valakinek orálszexhez autóban vagy a szabadban?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Csepelen veri valaki?
Csepelen masztizik valaki?
Autós kalandozókat keresek Hajdu megyéből akik szeretik a természetet .
Üdv nagyfarkú pasi.
Üdv nagyfarkú pasi.
Bp-en valaki mostanában?
Sziasztok! Szépvölgyire pár mostanában?
Pápa és környékén (max 50km) lenne srác aki még ma este ráérne?

Ma estére keresünk 2-3 srácot autós kalandra.
Privátban várjuk az ütenetet.
Privátban várjuk az ütenetet.
Szépvölgyi mostanság?
2 es terminál érkezés..
(Ez egy válasz GPontimado üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 19:19

A reptérnél merre kell keresni párokat, hol szokott a legjobb hely lenni?
Holnap reggel rackevei fürdő parkoló valaki??
Reptérnél nyelnék egy adagot