Sziasztok! Szombathelyen keresnék nőt vagy párt szabadban szexhez. Esetleg aki messzebbről jön lakhelyem vagy Szombathely felé nő, illetve pár, hozzájuk is csatlakoznék.

Mostanában valaki bi pasi Halásztelek és környéke?
Sziasztok. 23 éves macis srác vagyok. Mai napra keresném biciklis haveromat minden jora Nagyhegyes, Hajdúszoboszló,Balmazujvaros szakaszára. Írj ha erdekel a dolog.
Sziasztok!
Esetleg Valaki,valakik ma a Vekeri Tó környékén? privátban üzenj! Köszönöm és szép napot!
Esetleg Valaki,valakik ma a Vekeri Tó környékén? privátban üzenj! Köszönöm és szép napot!
Sziasztok!
Ma 7 körül Szépvölgyi? Kaland?
Ma 7 körül Szépvölgyi? Kaland?
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, de autóban vagy nálad is oké.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
Mostanában bi pasi Cegléden?
Autós kaland most Budapesten...?
Szegeden sexpartnert keresek. Hely is van autó is . 34 éves igényes srác vagyok. Szegeden bármelyik este jó.
Velencei-tó környékén szex szabadban?
Most valaki XI ker Kondorosi úti kifolyónal Dunapart?
Most valaki?
Szépvölgyin vagyok.... párok?
Írj privát

Írj privát

Sziasztok! Van még valaki Budapesten?

Sziasztok. Ma valaki bp autóban. Sötétített az ablak
))

Sziasztok.Hétvégén párral ismerkednék a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját,autóban,kint a természetben..izgalmas helyeken.magas sportos nagy méretű pasi.
Hölgyet, akár a saját kocsijában is kényeztetnék ha ott
neki kényelmesebb vagy fel szabadultabb.
neki kényelmesebb vagy fel szabadultabb.

Budapesten ma napközben kalandot keresek autóval.
Szia
Szopnék ha jó neked. Autódba.Kokin talizhatunk most. De délután 5 kor a reptéren is jó
Szopnék ha jó neked. Autódba.Kokin talizhatunk most. De délután 5 kor a reptéren is jó
Sziasztok. Ma valaki bp autóban? Sötétített az ablak!