Szia/Sziasztok!
Ma este?? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Ma este hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Ma este?? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Ma este hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Hát ez csodaszép...
Nem is biztos, hogy velem volt a gondja, de valamilyen megfontolásból nekiáll a neten kötekedni, azt is igen gyenge lábakon, de még egy utolsót oda akar szúrni, csak éppen nem veszi észre, hogy a nemrég regisztrált kamunickje helyett az igazival van bent.
Erre bepánikol és 8 perc alatt kitörli inkább az igazi nickjét, de a karma mindenkit utolér, mert én még véletlenül pont láttam, melyik volt az...
Ezek után már kételkedem abban is, hogy egyáltalán páros volt-e az illető, és ha igen, akkor azok voltak-e, akik - elosztva kettővel - panaszkodhattak hasonlóra. Mindenesetre aki elolvassa ezt a szösszenetet, az azt hiszem most már mindent a helyén tud kezelni.

Nem is biztos, hogy velem volt a gondja, de valamilyen megfontolásból nekiáll a neten kötekedni, azt is igen gyenge lábakon, de még egy utolsót oda akar szúrni, csak éppen nem veszi észre, hogy a nemrég regisztrált kamunickje helyett az igazival van bent.
Erre bepánikol és 8 perc alatt kitörli inkább az igazi nickjét, de a karma mindenkit utolér, mert én még véletlenül pont láttam, melyik volt az...

Ezek után már kételkedem abban is, hogy egyáltalán páros volt-e az illető, és ha igen, akkor azok voltak-e, akik - elosztva kettővel - panaszkodhattak hasonlóra. Mindenesetre aki elolvassa ezt a szösszenetet, az azt hiszem most már mindent a helyén tud kezelni.
Elfelejtettél nicket váltani...
Puszillak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 16:45
Puszillak!

Törölt felhasználó (4394842)

Nem írtuk, hogy akik repülőket nézni mentek tudták miért csináltad, amit csináltál. azt sem hogy beszélgetni kezdtünk volna velük. Mikor kiszálltunk a kocsiból hallottuk, hogy mit mondanak. "Ez meg mi a fas.èrt világít be minden kocsiba!?? Igazi bunkó." Ezt hallottuk. És igazuk is volt.
Az hogy neked milyen kalandjaid voltak az snekit nem érdekel. A lényegen nem változtat.
Azért ha kicsit jobban vissza is olvas az ember láthatja, hogy nem kevés vita volt már itt a fórumon, amiben épp rólad volt szó személyesen (is).
Veled??? SOHA! Kösz, de veled aztán tényleg soha. Még látni sem, nemhogy beszélni.

Az hogy neked milyen kalandjaid voltak az snekit nem érdekel. A lényegen nem változtat.
Azért ha kicsit jobban vissza is olvas az ember láthatja, hogy nem kevés vita volt már itt a fórumon, amiben épp rólad volt szó személyesen (is).
Veled??? SOHA! Kösz, de veled aztán tényleg soha. Még látni sem, nemhogy beszélni.
Szürke golfos lány esetleg innen van?
Nem írtuk, hogy akik repülőket nézni mentek tudták miért csináltad, amit csináltál. azt sem hogy beszélgetni kezdtünk volna velük. Mikor kiszálltunk a kocsiból hallottuk, hogy mit mondanak. "Ez meg mi a fas.èrt világít be minden kocsiba!?? Igazi bunkó." Ezt hallottuk. És igazuk is volt.
Veled??? SOHA! Kösz, de veled aztán tényleg soha. Még látni sem, nemhogy beszélni. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 09:53

Veled??? SOHA! Kösz, de veled aztán tényleg soha. Még látni sem, nemhogy beszélni. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Akik repülőket mennek nézegetni, azoknak fogalmuk sincs arról, hogy miért körözgetnek a többiek. Egyébként pedig nehezen hihető, hogy bárkivel is szóba álltatok volna...
A véleményedhez jogod van, de elég részletesen leírtam, hogy miért csinálom helyesen a dolgokat és mi az a pont, ahol a ti taktikátok (?) értelmezhetetlen. Azt hiszem, az előző két szezon mérlege engem igazol, persze ezt csak jómagam tudom, de elégedett vagyok a megesett kalandok mennyiségével és minőségével egyaránt.
Minden mást megbeszélhetünk majd személyesen, ha lesz kedvetek esetleg szóba állni is...
A véleményedhez jogod van, de elég részletesen leírtam, hogy miért csinálom helyesen a dolgokat és mi az a pont, ahol a ti taktikátok (?) értelmezhetetlen. Azt hiszem, az előző két szezon mérlege engem igazol, persze ezt csak jómagam tudom, de elégedett vagyok a megesett kalandok mennyiségével és minőségével egyaránt.
Minden mást megbeszélhetünk majd személyesen, ha lesz kedvetek esetleg szóba állni is...

Sziasztok,
Reptérnél lesz valaki 1 óra múlva?
Reptérnél lesz valaki 1 óra múlva?
sziasztok , győr környékén hova érdemes menni párkénk ?
Sziasztok!
Napközben soka szabadidővel keresek hölgyet, kíváncsi fiatal lányt vagy párt!
Napközben soka szabadidővel keresek hölgyet, kíváncsi fiatal lányt vagy párt!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében szívesen kalandoznèk, Párnál csak kukkolás is érdekel
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár autós kalandra ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén
Reptéren hölgy, pár 17:15 körül? Privátban írj, köszönöm.
Ha itt van a reggeli repteres pár az iszonyú kedves szőke hölggyel akkor üdvözli őket a nagyobb fekete autós srác.
Valakit meg lehetne lesni hoki közben esetleg akció közben???Repternel????
M7 autópálya Pest felé vezető oldalon szopnám valaki farkát élvezésig 15 -órákkor indulok Polgárdiból Pest irányába
Par 6 korul a repternel vagy godollo korul?
Sziasztok
Kint vagyok a reptér mellett. Gyertek ki.
Kint vagyok a reptér mellett. Gyertek ki.
Fehervaon autóskalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok
Etyeken kalandoznèk autóval

Érdemes most kimenni a reptérhez?
Szívesen szopnek egy jó faszt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 07:32
Törölt felhasználó (4672116)

Vecsésen ügyesen cumizó haver?