Nagy farkú pasi szopatna 9-10között reptéri kifutónál?
30éves fiatal srác vagyok
30éves fiatal srác vagyok
Szép napot kívánok, Mindenkinek! Szexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, cuckold bármely formáját, doggingot kedvelő PÁRT keresnék...Akik autójukkal útbaejtik Cegléd-Szolnok környékét... Akár a Hölgy örömére, akár csak végignézni Titeket... autóban, természetben... Bármilyen megoldásra nyitott, hármasban tapasztalt, ápolt, igényes, intelligens, jó méretű Férfiként... Ha léteztek, és izgatnak az efféle játékok, írjatok üzenetet!
Reptérnél van vmi?
Igényes pasi párhoz harmadiknak csatlakozna. Hosszú távon. Maszsàzs órákon át.
Sziasztok. Ma éjjel valaki 15 ker és környéke?
Huncukdás? Privátba írj.
Huncukdás? Privátba írj.
Szombathely mostanság?
Sziasztok, ma vagy holnap estére keresek partnert pest megyéből.
29 éves sportos srác vagyok nagy farokkal
29 éves sportos srác vagyok nagy farokkal
Feleség örömének fokozására keresünk hetro párt vagy hetero pasit
Ha lenne kedved meglesni miközben masztizok akkor megteheted ma este fele Székesfehérváron!
Privátba irj!
Privátba irj!
Érett molett párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk kellemes időtöltéshez, diszkrét kedves pasi vagyok.
Pápa és környékén (+50km) keresek egész nap uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót kalandra

Szépvölgyi pasi mostanság?
Ma este autóban szopnék. Tata és környéke!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Autós kalandra, közöshokira bisex pasi vagy srác fehérváron vagy kőrnyéke szabadban vhol?
Privizz.....kószi
Privizz.....kószi
Helló. Ma estére keresek férfiakat egy kiadós szexre. Biszex uni vagyok. Hely ok.
Köszönöm a lelkes uraknak a tegnap esti élményeket!
Nagyon élveztem!
Kinga
Nagyon élveztem!

Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Sziasztok. Most van hölgy vagy pár aki szívesen kalandozna a reptérnel?
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!