Vegigneznem
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Lesztek ma ?
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 03:17

Az zavar, hogy sok a büdös gyökér ott, aki akkor is utánad megy ha arrébb mész kocsival és jelzed, hogy nem akarsz tőle semmit.
az zavar.

Sziasztok!
Ma Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok!
Mai napra keresek nagyfarkú aktiv pasit,aki telegecizné az arcom. Reptér és vagy környékén. Formás,ápolt farkú, egészséges pasi írjon
Ma ismét párt keresek a Tisza tónál poroszló,sarud.Ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte szopatják jól megfarkalják egy méretes szerszámmal.
Hova menjek le romapár55 a putriba? Csak akkor van nagy pofád, ha többen vagytok, egyedül bekussolsz, mert patkányok vagytok! A saját anyáddal foglalkozz, nálatok úgyis családi hagyomány!
Sziasztok. Merre felé?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Autóskalandra, közöshokira fehefvaron vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Pest megyében esetleg valaki?privi!
REPTER mögött van valaki kint?
Reptérnél nagyfarkú most???
Reptér?
Hölgy..pár esetleg?
Hölgy..pár esetleg?
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok.
Szabolcs megyében vannak találka helyek ?
pár esetleg?
Szabolcs megyében vannak találka helyek ?

Szigetszentmiklós és közvetlen környékén autós kalandot keresek !
Sziasztok! Holnap reggel szopatna valaki gyömrőn vagy üllőn?
Ma este 21 óra után szopnék a szabadba Budapesten
Helló hölgyek
Bánk környékén hét után strand zárás után, kalandozás... Vagy ha szimpi vagyok, akkor visszafele szívesen találkozom, vác, göd...
Bánk környékén hét után strand zárás után, kalandozás... Vagy ha szimpi vagyok, akkor visszafele szívesen találkozom, vác, göd...
Ma este bp xi kerulet vagy campona valaki?