Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel párt ill szóló hölgyet fogadna 12 ker búvóhelyen kizárólag hetero alapon szép estét

Most valaki a Szépvölgyin?
Kukkolhatsz is!
Kukkolhatsz is!
Repternel szopoalarcban szo nelkul pucsitok ki az autobol. Vekony szuk passziv vagyok
Pár esetleg ma vagy holnap este valami autós kalandban benne lenne?
Akár csak néznélek is Titeket!
Akár csak néznélek is Titeket!
Idősebb szopatni akaró pasit keresek
18 óra körül lenne kedve valakinek csatlakozni egy jó masztihoz a Szépvölgyin?
Sziasztok! Este szolnok mellett..? Pasi? Pasik? Párok?
Sziasztok! Valaki segítene, hogy reptérnél hol van ez a hely ahol lehet keresni partnert? írd meg privátban kérlek!
Reptérnél most???
Nekem sem írtál vissza, ettől még nem leszel kamu.
De remélem egyszer majd jut arra is időd, hogy válaszolj és összehozzunk egy jó kis szórakozást
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 15:16
De remélem egyszer majd jut arra is időd, hogy válaszolj és összehozzunk egy jó kis szórakozást

Köszönöm, én se értem ha nem írok vissza, rögtön kamu vagyok?
Ha nem tetszik rögtön kamus vagyok?
Ha nem kell az életkora miatt, rögtön kamus vagyok?
Főleg hogy fórumon írogatott nekem, nekem arról értesítés nem jön, pluszban van egymillió dolgom is.
Főleg hogy fórumon írogatott nekem, nekem arról értesítés nem jön, pluszban van egymillió dolgom is.
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek labsex érdekel harisnya zokni mezítláb nyalogatni szeretnék női lábfej, 17 5 farkam talpak közé szorítani úgy baszni. Sok minden érdekel írj privát
Reptéren pár esetleg bi igényes pasi? Jó mérettel keresek jó méretű havert.
Sziasztok! 18:00 körül kalandoznék aktívként, gödöllő és 16.ker között autóban. Csak aktívként!!!!

Köszönöm, én se értem ha nem írok vissza, rögtön kamu vagyok?
Főleg hogy fórumon írogatott nekem, nekem arról értesítés nem jön, pluszban van egymillió dolgom is. (Ez egy válasz miki966 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 15:05
Főleg hogy fórumon írogatott nekem, nekem arról értesítés nem jön, pluszban van egymillió dolgom is. (Ez egy válasz miki966 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Férfiként mondom, nem értelek titeket! Ego huszárok vagytok!
Itt van egy Hölgy, aki minden bizonnyal valós, és belekezdtetek egy boszorkány üldözésbe, ami igazán nem méltó hozzá!
Mivel igyekeztetek kitűnni a számtalan jelentkező közül?
Van amelyikőtök a korosztálybeli keresési preferencián kívül esik, van amelyikőtök lovagol egy adatlapon lévő apró különbségen. Nem ő kérte, hogy ennek ellenére írjatok neki! Ti pedig büszkeségeteken léket ütöttként sopánkodtok, nyavalyogtok, hogy nem kaptatok választ! A nem válasz is válasz: ELUTASÍTÁS!
Legyetek FÉRFIAK, és fogadjátok el, hogy megmérettetek és könnyűnek találtattatok!!!!
Ha pedig kamu lenne, akkor nem mindegy!?
Itt van egy Hölgy, aki minden bizonnyal valós, és belekezdtetek egy boszorkány üldözésbe, ami igazán nem méltó hozzá!
Van amelyikőtök a korosztálybeli keresési preferencián kívül esik, van amelyikőtök lovagol egy adatlapon lévő apró különbségen. Nem ő kérte, hogy ennek ellenére írjatok neki! Ti pedig büszkeségeteken léket ütöttként sopánkodtok, nyavalyogtok, hogy nem kaptatok választ! A nem válasz is válasz: ELUTASÍTÁS!
Legyetek FÉRFIAK, és fogadjátok el, hogy megmérettetek és könnyűnek találtattatok!!!!
Férfiként mondom, nem értelek titeket! Ego huszárok vagytok!
Reptérnél most??
szerinted naponta hány levelet kapok?
(Ez egy válasz zsola40 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 14:20

Ja értem akkor ez a pár év sokat számít.azert egy nem választ is lehetne küldeni.
Ja értem akkor ez a pár év sokat számít.azert egy nem választ is lehetne küldeni.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Árasztó út?
A lapodon lentebb...18-45-ig, megtévesztő! Persze én ezért nem kaptam nem választ sem, mert túlkoros vagyok.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)