Reptėrnėl szivesen kukkolnėk vagy csatlakoznėk is most
Kellemes az időjárás a reptérnél!
IGÉNYES HETERO PÁRRAL ISMERKEDNÉNK.
IGÉNYES HETERO PÁRRAL ISMERKEDNÉNK.
Tolna-megye nő esetleg pár(cuckold) kabriós kalandra?

Compact ezust bmw repteren egy oraja kb innen?
Még kb 20 perc, sötétszínű egyterűvel vagyunk
Ma este tali?Bp...
Hali.
Nyíregyháza és környékén valaki?
32 éves hetero pasi vagyok és imádom kényeztetni a hölgyeket
Nyíregyháza és környékén valaki?
32 éves hetero pasi vagyok és imádom kényeztetni a hölgyeket
Sziasztok! Ma keresek Olyan Hölgyet vagy Párt akik benne lennének egy kellemes autós kalandban! Csak kukkolás is érdekel!
Most indulunk ki szépvölgyi parkolóba bukkake partira, sorompótól ahogy jössz vissza az első lehetőség jobbra, ahogy említettem nem a maratoni élvezésig szopás a lényeg, hanem hogy páromat jól eláztassuk azaz a résztvevőknek is kell dolgozniuk, páromat legfeljebb én dughatom , párok vagy lány csatlakozását is szívesen vesszük, heteró alapon minden, nekünk kb 1 óra kiérni
Most szopnék aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs.
27 éves, vékony/sportos, passzív srác vagyok.
27 éves, vékony/sportos, passzív srác vagyok.
A fehér kutyás furgon innen van? A reptérnél.
Hát, nem a parkolóban... Ez most komoly volt?
Az a hatalmas, szigorúan kerítéssel elkerített terület szinte teljesen körbejárható poros erdei utakon akár autóval is, és az erdős részeken szinte bárhol alkalmas lenne ilyesmi, de az ismert terület a nagyobbik kifutópálya végénél lévő kerítés környékén van, Vecsés felől.
Amikor szállnak le a gépek, kb. 40 méterrel a fejed felett mennek el, amúgy igen látványos az is, és emiatt persze sok a turista is, aki azt sem tudja, mi megy kicsit arrébb... De mint mondtam, a terület óriási. Ha érdekel, áldozz rá időt és energiát, menj ki sokszor, közben olvasgass utána, alakítsd ki a taktikádat, egyszóval fedezd fel! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 22. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 12:58
Az a hatalmas, szigorúan kerítéssel elkerített terület szinte teljesen körbejárható poros erdei utakon akár autóval is, és az erdős részeken szinte bárhol alkalmas lenne ilyesmi, de az ismert terület a nagyobbik kifutópálya végénél lévő kerítés környékén van, Vecsés felől.
Amikor szállnak le a gépek, kb. 40 méterrel a fejed felett mennek el, amúgy igen látványos az is, és emiatt persze sok a turista is, aki azt sem tudja, mi megy kicsit arrébb... De mint mondtam, a terület óriási. Ha érdekel, áldozz rá időt és energiát, menj ki sokszor, közben olvasgass utána, alakítsd ki a taktikádat, egyszóval fedezd fel! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 22. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4592252)

Ebbbe a nagy repteri parkoloban tobb ezer kocsi kozott hova szoktak jarni parok pasik nok szexelni?
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Most valaki Algyő környékén esetleg
Minden tiszteletem a tiétek!
(Ez egy válasz roadside üzenetére (2023. 07. 22. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 18:40

Hirtelen ötlettől vezérelve Budapest-Eger vasútvonalon utazunk ismét egymástól külön (indulás: IR85-össel 22.30-kor). Ő csak egy szexis utat akar, én pedig a tudtán kívül szervezkedem. Ha érdekel, csak telefonszámmal jelentkezz a lapunkon megadottaknak megfelelően.
Hirtelen ötlettől vezérelve Budapest-Eger vasútvonalon utazunk ismét egymástól külön (indulás: IR85-össel 22.30-kor). Ő csak egy szexis utat akar, én pedig a tudtán kívül szervezkedem. Ha érdekel, csak telefonszámmal jelentkezz a lapunkon megadottaknak megfelelően.
Pár megy ma a reptérhez?
Értem! Másnak akkor lehet. Még nem láttam, hogy másnak írtál volna. Tudomásul vettem
(Ez egy válasz aZsolti üzenetére (2023. 07. 22. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Komárom és környékén autós szex? Vagy szabadban? Én passzív (fiú) köcsög.
Holnap reggel a reptérnél?