Sziasztok!
Holnap este Budapest-Mosonmagyaróvár, vagy Sopron útvonalon kalandra vágyó párral, hölggyel ismerkednék.
Holnap este Budapest-Mosonmagyaróvár, vagy Sopron útvonalon kalandra vágyó párral, hölggyel ismerkednék.
Csak a szokásos
Sziasztok! MA késő este Ha úgy alakulna , hogy az adatlapunkon megadott élményhez találnánk egy megfelelő személyt akkor össze hoznánk. Kérlek csak ha magadra ismersz a megadott adatokban és paraméterekben amik ott meg vannak határozva ,elképzelésben akkor jelentkezz. Adatlap - kép ( arc nélküli ) szükséges . Hely Pest megye és szabadban/ autóban ! Nem mindenkivel és nem bármi áron !!!

Sziasztok! MA késő este Ha úgy alakulna , hogy az adatlapunkon megadott élményhez találnánk egy megfelelő személyt akkor össze hoznánk. Kérlek csak ha magadra ismersz a megadott adatokban és paraméterekben amik ott meg vannak határozva ,elképzelésben akkor jelentkezz. Adatlap - kép ( arc nélküli ) szükséges . Hely Pest megye és szabadban/ autóban ! Nem mindenkivel és nem bármi áron !!!
Sziasztok!Hová lenne érdemes látogatni egy izgalmas kalandért?Mi pár és párral szeretnénk kalandoni!?
Sziasztok.Reptérnél van kint mostanság valaki?
Hali.
Reptéren van valaki, aki kalandozna egy 30 éves bi sráccal?
Autóval vagyok, szóval Budapesten
bármerre elmegyek
Kellemes ünnepeket.
A.
Reptéren van valaki, aki kalandozna egy 30 éves bi sráccal?
Autóval vagyok, szóval Budapesten
bármerre elmegyek
Kellemes ünnepeket.
A.
Én itt vagyok,mikor jöttök?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 16:00
Törölt felhasználó (4680597)

Kinézünk a reptérhez locsolkodni!
Autós kalandra keresek kiéhezett anyukát magànyos hölgyet. Kurvàs szerepre hosszú távon.
Locsolást kapjuk az égből is úgy néz ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 16:00
Törölt felhasználó (4680597)

Sziasztok.Megy ki ma valaki reptérhez?Párok?
Ma este párommal kilátogatunk a reptérhez, csak párok vagy lányok közeledését szeretnénk.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Húsvétkor finom fehérjével tudok szolgálni. Ki szeretné meg kapni?
Sziasztok!Pápa és környékén keresek párt vagy lánytkölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Sziasztok en szivesen csatlakoznek hozzatok valamikor
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 00:09
Törölt felhasználó (4695034)

Még elérhetőek vagyunk
Sziasztok! Ma délelőtt vagy holnap akár egész nap találkozna valaki Veszprém-Ajka-Pápa környékén?
Leginkább aktív vagy uni srácot keresek

Sziasztok!Olyan párral találkoznék ma a Tisza tónál,Poroszló sarud autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni,ha párját előtte,dugják,szopatják méretes szerszámmal,vagy szopni szerető hölgytag aki addig szopja a farkam a párja előtt még tele nem élvezem a száját.
Sziasztok érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez hétfőn Zala megyéből kedves diszkrét pasi vagyok.

Sajnos ez így igaz!!! De legalább ez nem csak nekünk feltünő!!!!! Nem csodálkozunk az arányokon!
(Ez egy válasz Eragon26 üzenetére (2023. 04. 08. szombat 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 15:27

99%-ban csak buzik vannak. Azt az 1%-ot is hamarosan elüldözi az a sok gusztustalan ratyi. Szóval, ha van egy új, buzimentes búvóhelye valakinek, az semmiképp ne árulja el, hogy merre található!