5ös út Dabas-Alsónémedi-Gyál-Soroksár valaki kaland? Helyes bi srác vagyok autóval
Délinél randi?
Fűtött, beláthatatlan nagy autó adott. Pár esetleg?

Sziasztok van kint pár aki találkozna?
Szia reptérnèl ma ?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 03. 03. péntek 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Most megyek föl
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 03. 03. péntek 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi pangás
Margitszigeten van már ilyen jellegű élet?
Szépvölgyin a fekete hondával pár innen volt esetleg?
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
6 óra nemzeti szinhaznal egy vastagat leapolna?

Sziasztok! Szívesen kalandoznék párral egész hétvégén …
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 4-től kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Késő estére keresnénk egy szimpatikus urat adatlapunkon megadott eseményhez . Kérlek olvasd el az adatlapot
Valaki most van kint a repternel?
Sziasztok. Pest, Pest megye Déli részéról, lenne autós kalandra, hölgy, vagy pár?
Repternel ma 14:30 körül valaki aki szivesen megmutatna a farkat?

Szia!
Érden merre kb?
Később is jó? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 03. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 03. péntek 06:29
Érden merre kb?
Később is jó? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 03. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4445962)

Autóban masztizni feleségem képére? Ma 14 óra Érden.
Ma 14 óra után reptéri kifutó vége? Szívesen leszoplak!