Reptéren valaki?
Hajdúszoboszlón, most kölcsönös maszti, cumi
Pénteken délelőtt Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt férfias 30-as macis pasi vagyok. Bő nyállal cumizok
Reptéren van kint valaki?
Sziasztok! Gyálon most szopnèk, szopatnèk kocsiban, normális igènyes srác vagyok, írjatok nyugodtan, utazni nem tudok!
Valaki tervezi még, hogy kijön a reptérhez?
Üres a placc?
(Ez egy válasz bob1700 üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs az a nagy jövés menés
(Ez egy válasz Trewer87 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor lehet kihagyom...
(Ez egy válasz bob1700 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Te vagy csak kint?
(Ez egy válasz bob1700 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma délelőtt reptér és környékén pár vagy hölgy?
Ma délelőtt reptér és környékén pár vagy hölgy?
Sziasztok! Ma 19-20 óra körül szívesen leszek hölgy vagy pár kellemes társasága! Negyvenes jó állóképességű pasi vagyok!
Reptéren vagy környéken
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 30. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 08:20
Törölt felhasználó (4751607)
Sziasztok! Ma 19-20 óra körül szívesen leszek hölgy vagy pár kellemes társasága! Negyvenes jó állóképességű pasi vagyok!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Ma este reptér vagy Szépvölgyin,hölgy vagy pár lesz kint 19:00 után?
Igényes normális borotvált pasi vagyok
Írj privatban
Képet tudok küldeni
Ma este reptér vagy Szépvölgyin,hölgy vagy pár lesz kint 19:00 után?
Igényes normális borotvált pasi vagyok
Írj privatban
Képet tudok küldeni
Ma d.e. kiverném egy pasinak,akár autóban is!
sziasztok. ma este valami a reptérnél?
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban, mehet a doggong az udvarban, szomszédok messze. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Ha jók az infóim lesz kint pár ahova lehet csatlakozni
(Ez egy válasz gyujto78 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Reptér és környékén pár vagy hölgy?
Reptér és környékén pár vagy hölgy?

nyulipaar

footseebaby