Sziasztok
a Reptèren Pèntek hajnali 2-3 fele mennyien szoktak lenni ? Gondolom többen mint ugy hètköznapon , de Szombaton vannak a legtobben? Merre erdemes gurulni ? Erdőfele?
szèlèn vagy befele vezeto utakon?

Mikor vagy kint, és mi érdekelne?
(Ez egy válasz Petike00700 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Hölgy vagy pár reptéren most? (Fekete Kia)
Sziasztok pár most reptérnel? pár vagyunk
Sziasztok sportos 40 es pasi férfiasabb mérettel játszótársat keres 12 ker környéke kizárólag hetero alapon szép estét

Sziasztok, úgy néz ki kb 11re fogunk szépvölgyi parkolóba kiérni bukkake partyt tartani, várunk mindenkit aki csatlakozna, párokat is, minden hetero alapon. Pontosan mikor elindulunk otthonról meg írunk, nekünk onnantól számítva kb 1,5 óra kiérni
Hölgy vagy pár reptéren most? (Fekete Kia)
Rendben. Reméljük összejön a rekord (16 feletti spricc) is. Aki eddig néző volt, az most tevékeny részese lesz az akciótoknak! Hajrá!
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 19:59

Sziasztok, úgy néz ki kb 11re fogunk szépvölgyi parkolóba kiérni bukkake partyt tartani, várunk mindenkit aki csatlakozna, párokat is, minden hetero alapon. Pontosan mikor elindulunk otthonról meg írunk, nekünk onnantól számítva kb 1,5 óra kiérni
sziasztok. este tízre megyek ki a reptérre, szívesen kukkolnék vagy beszállnék, de vevő vagyok mindenre.
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel. Szomszédok messzebb, nem látnak át, akár dogging is mehet az udvaron
Elindultunk ki szépvölgyire bukkake partyt tartani, kb 11re kint leszünk, egy sötét színű egyterüvel, leghátra fogunk beállni.
Reptéren valaki valakik?
én kint vagyok
(Ez egy válasz Avios üzenetére (2024. 08. 30. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopatnék, pinát nyalnék most a 10 kerben
Sziasztok reptéren pár esetleg?
vki most este Dánszentmiklós 405ös út?
Kiértünk szépvölgyire, hamarosan kezdődik a bukkake party
Hajrá majd számoljatok be
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 20:16

Rendben. Reméljük összejön a rekord (16 feletti spricc) is. Aki eddig néző volt, az most tevékeny részese lesz az akciótoknak! Hajrá!
Reptérnél van valaki mostanában? 23bi