Helló. Jön ma fel valaki délután a szépvölgyire?
M1 ma valaki?
Vác környékén,mostanság autód kaland?

Sziasztok! Ma napközben bármikor kalandoznék nővel vagy párral a budapesti Szépvölgyi út tetején lévő parkolók egyikében. Imádok ismeretlent szopatni, vagy akár egy az autó ülésén pucsító nőt hátulról keményen dugni. Ha erre vágytok ti is, privátban elértek.
Szopogepet keresek. Pest megye!
Sziasztok! Ma délutántól keresnék uni vagy aktív srácot aki Veszprém és környékén találkozna

Sziasztok mai nap Fót M0 Érd Dunaújváros vonalon hölgy esetleg pár hétről alapon találkozna?
Ma valaki Gyöngyösön szeretne autós kalandot??
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Most estere keresem utazni tudo kanos partneremet. Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel a dolog.
Kanos, ápolt, ffiss most valaki…?
Most Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron ki szeretne egy helyes harisnyás passzív fiút megdugni ? Szabadban. Aktív bikák írjatok.

Dunakeszi auchan parkoloban szopnek most. Illetve kurvazhatunk is.
M0 Szigetszentmiklós környékén nagyfarkú aktiv pasit közös masztira kocsival?? Kiverném valakinek
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Kora este Szépvölgyi parkolóban csinos pár,vagy hölgy tervezi látogatását?
Örömmel csatlakoznék kiruccanásukhoz!
)
Örömmel csatlakoznék kiruccanásukhoz!

Ma valaki kiszopna nő is lehet az illető! Ha ki van éhezve a puncid írj rám!
Az előző hirdetést kiegészítve: busz adott!
Sziasztok! A vágyam, hogy lesötétített kisbuszban, egy forgalmas helyen nappal vagy este leparkolva játszadozzunk. Ehhe keresek elsősorban hölgy partnert kortól függetlenül.
Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!