Sziasztok Baranya megye és vonzáskörzetében lenne kedve pároknak lányoknak találkozni velem
Ma délben a Szépvölgyi parkolóban valaki?
Szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán
Írj ha érdekel…
Írj ha érdekel…
Asszonyok lányok párok ?Reptér ?Sportos igényes borotvált jól tejelő kan keres privi !
Mostanában 12:00 körül vagy később a mai napon, jön hölgy vagy pár a szépvölgyi parkolóba.
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 80 kg, igényes pasi 178 magas
Írj privátban
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 80 kg, igényes pasi 178 magas
Írj privátban
Reptér valaki ?
Ma 12:30 körül keresek aktív partnert orálhoz Budapestről.
Hely szükséges. Én 27 éves, normális testalkatú passzív vagyok.
Hely szükséges. Én 27 éves, normális testalkatú passzív vagyok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot

Sziasztok.Vasárnap párt keresek a Tisza tónál Sarudon autós kalandra,természetben,akár több órás programra is.Strandolás,napozás.Magas sportos nagy méretű pasi.
sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében.ma (péntek ) estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
Sziasztok ma este fiatal srác keres párokat Fejér megyében utazni tudok fogadni sajnos nem
Pécsen a Malomvölgyi tonál taliznék Hölgyel kor alkat mindegy Tel számot irj
Sziasztok. Egyszer talán hátha..
Olyan partnert keresnék aki szereti a hosszas kényeztető eggyütléteket. Érd és környékén.

Olyan partnert keresnék aki szereti a hosszas kényeztető eggyütléteket. Érd és környékén.
(Ez egy válasz Fiu23242324 üzenetére (2023. 05. 26. péntek 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 26. péntek 01:58

Olyan partnert keresnék aki szereti a hosszas kényeztető eggyütléteket. Érd és környékén

valaki most pesten, vagy környékén? Fiú, lány, pár...
Taxiban most egy kaland Budapesten? Hölgy vagy pár!!!!
Olyan partnert keresnék aki szereti a hosszas kényeztető eggyütléteket. Érd és környékén

Reptér most valaki ?
11.kerben Pasit szopnék viszonzás nélkül.
Még mindig keresek pasit.
(Ez egy válasz Moris123 üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)