Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Reptér?
Reptérnél?
És most kint vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 14:22
Törölt felhasználó (4772631)

sziasztok!
jövőhéten mindennap már 1 körül legkésőbb kint tudok lenni kondorosi dunaparton, árasztó úton, megkereséseket csak google chaten fogadok, szeretem a public kalandokat
jövőhéten mindennap már 1 körül legkésőbb kint tudok lenni kondorosi dunaparton, árasztó úton, megkereséseket csak google chaten fogadok, szeretem a public kalandokat
Most van kinn pár vagy valaki?
Bocsi roszhelyre rosszat irtam
(Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 13:58

Ma délután Tesco parkolóban Talizzunk párokkal hölgyekkel,írj privit mikor leszel,lesztek ott,
Szigetszentmiklos? Holgy? Kor alkat fuggetlenul lenne valakinek kedve ossze futni?
Monor , Pilis környéke valaki ?
sziasztok!
Ma délután Tesco parkolóban Talizzunk párokkal hölgyekkel,írj privit mikor leszel,lesztek ott,
Hölgyeim .. Monor , Pilis környéken valaki aki kalandozna a mai nap folyamán ?
Ma 19.30-20 óráig megyek a tatai tescoba vásárolni. Vannak itt bátor, igényes pasik? Piros ruhában leszek

Sziasztok. Kifutóhoz jön most valaki?
Ma estefele 19 óra után kimennénk ismét a párommal a reptérre. Egy kis kukkolásra, maszti közben nézhetitek és közben v..... k a farkatokat ( más NINCS) 3-4 kulturált igényes diszkrét srácot keresünk. Csak képpel jelentkezz!!!
Sziasztok! Mit part keresek Bács és Csongrád megyében holnapi napra
11:30 as reptér kiserdei 35 éves nő 55 éves férfi projekten volt kint valaki?
Gondolom meg rohamozták az ingyen mindzsót..
Gondolom meg rohamozták az ingyen mindzsót..
Időben kint voltak a megbeszélt helyen! Nem volt kamu
koszonjuk

Sziasztok! Siofok es kornyeken m7 en utana m0,m4, en szopnek !!!
Sziasztok! Autós kalandot keresek Kecskemét és környékén.
Te ne gyere