Sziasztok MA estére vagy HOLNAP estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Megnéznék egy masztit szabadban ma koradélután, Reptér, Dabas, Bugyi környékén, esetleg kézzel segítenék is!
sziasztok! hamarosan indulok le m7 majd a 8ason, hol érdemes megállnom kivernem?
kamionossal játszanék
kamionossal játszanék
Nyíradony környékén valaki egy kis titkos kalandra?
Sziasztok! Vasárnap tervezek kirándulni Sopronban a Lővérekbe lány, pár esetleg nem csatlakozna?

Sziasztok, keresek olyan személyt aki nőibe öltözve jól le szopna a farkamat! Csak kora reggel jo! Vas megye utazni tudj
Sziasztok!
4es út..Üllő-Pilis között ma de.?
4es út..Üllő-Pilis között ma de.?
Kedves swingerezni vágyók, nem kell autóban bujkálni gyertek hozzánk , kezdők és haladóknak egyaránt ajánlott Swinger Yours eseményeink:
Május 30. Fantasy Island Budapest 9. kerületbe 30-50 fővel
Június 19. Pasitöbbes, Budapest 9. kerület 30-40 fővel
Június 28. Merci és Peti Youngest, csak 45 év alatti korosztálynak, Diósdon medencés party 40-90 fővel
Swinger Yours weboldalunkon találhatóak a bulik , melyre az oldalunkon lehet regisztrálni is, csak szűrt vendégkör fogad mindenkit, szóló hölgyek, urak és párok jelentkezését fogadjuk, a nemek arányára a buli tematikától függően figyelünk!
Május 30. Fantasy Island Budapest 9. kerületbe 30-50 fővel
Június 19. Pasitöbbes, Budapest 9. kerület 30-40 fővel
Június 28. Merci és Peti Youngest, csak 45 év alatti korosztálynak, Diósdon medencés party 40-90 fővel
Swinger Yours weboldalunkon találhatóak a bulik , melyre az oldalunkon lehet regisztrálni is, csak szűrt vendégkör fogad mindenkit, szóló hölgyek, urak és párok jelentkezését fogadjuk, a nemek arányára a buli tematikától függően figyelünk!
Üdv
Május 29-31ig Füreden leszünk egy barátommal.
Hölgyet keresnénk aki szeret vitorlázni és szívesen eltöltene pár kellemes órát velünk.
Program megbeszélés,szimpátia kérdése a lényeg hogy mindenki érezze jól magát.
Normál,kultúrált hetero férfiak vagyunk,ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Május 29-31ig Füreden leszünk egy barátommal.
Hölgyet keresnénk aki szeret vitorlázni és szívesen eltöltene pár kellemes órát velünk.
Program megbeszélés,szimpátia kérdése a lényeg hogy mindenki érezze jól magát.
Normál,kultúrált hetero férfiak vagyunk,ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Partnert keresek ma este helyem nincs kocsim van Debrecen irj privátba
Hajdúszoboszló, Debrecen között a Sáska tavi kis körforgalohoz jár innen valaki?
Esetleg a környèken autós kaland?
Esetleg a környèken autós kaland?
Autóban vagy a szabadban szexelsz a kiválasztoddal a megbeszélt helyen. Kb ennyi tömören
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék.
Sziasztok! Olyan párt keresek, akik szeretnek közösen, együtt kényeztetni! A viszonzás természetesen nem maradhat el ha van rá igény.

most reggeli orakban 5- 6-7 körül valaki Szépvölgyi?
Hogy mennek ezek a dolgok?
Reptérnél mostanság valaki?
Valaki volt kint ?
(Ez egy válasz doublevaginalcouple üzenetére (2025. 05. 21. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 14:41

Mai nap, este 8-fél 9 körül tervezünk kimenni a Szépvölgyi út végénél lévő parkolóba.
Igényes, ápolt, önkritikával rendelkező PÁROK(!) közeledését szívesen vennénk.
Helyileg a második parkoló hátsó öblének a sarkában fogunk leparkolni egy ezüst színű autóval.
Igényes, ápolt, önkritikával rendelkező PÁROK(!) közeledését szívesen vennénk.
Helyileg a második parkoló hátsó öblének a sarkában fogunk leparkolni egy ezüst színű autóval.
Sziasztok szépvölgyire érdemes felugrani sportos pasi extra mérettel? hetero alapon üdv
Dunaújváros ma este valaki?