Sziasztok! Hölgyek, párok most/ma Kovalter vagy Püspökerdő ?
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!

Reptérnél kukkolható pár esetleg?
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Minden megoldás érdekel. Kor alkat nem számít.
Pécs és környékén valaki?
Ma este 8 tol nagykanizsa-nagybajom-kaposvar-dombovar-bonyhad-baja utvonalon kolcsonos szopas valakit erdekel?
Bp népligetnél szopatnék
Ma este egy autós szopás a kocsid hátsó ülésén? Komárom Esztergom megye. Ha nem mersz fotót küldeni, ne írj!
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Debrecen és környékén szívesen csatlakoznék párhoz,akár csak kukkolás erejéig is! Igény szerint a hölgy részére masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként! 44 éves,sportos,intelligensnek tartott férfi vagyok! Diszkréció adott és elvárt! Kérlek,hogy privátban írjatok! Jó az idő,akár a Vekeri Tó környékén is vannak diszkrét helyek! Szép napot!
Sziasztok! Ma Szigetszentmiklósra megyek Szolnokról. Kocsiban szopatnek!
))

Sziasztok! Mai nap napközben lesz pár a reptérnél, akiket lehet kukkolni egy 40-es heteró pasinak?
Valaki aki kiverné nekem? Tele vagyok
Duna plazanal vagyok.

Sziasztok Péter vagyok àpolt diszkrét pasi most valaki autóval akki szopnà vagy szopatna
Sziasztok most lenne valaki akki szopnà szopatna Bp Jászai Mari tér környéke
Sziasztok! Budapesten valaki?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én nagydarab férfias pasi vagyok.
Sziasztok ma szívesen szopok szopatok Bp nyugati környéke
Szépvölgyin valakik?
Reptéren a sangyong?