Lesni kell vagy itt megszervezni
(Ez egy válasz Kocsisex üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
már 3 an vagyunk.összehozzuk??
(Ez egy válasz 2024párban üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 03. hétfő 08:11

Pénteken az esti órákban kimennénk a párommal. Lessz kint biszex ffi?
màr 3 Ann vagyunk
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Tipp!
A szürke skodás guruljon oda a szőke hölgy mellé, tekerje le az ablakot és vegye fel a szemkontaktot.
Ha minden igyekezet ellenére már addig sem jut el a skodás, hogy egy párszavas kommunikáció lemehessen, az ugyan kissé tahóság a gyönyörű hölgytől, de egyértelmű nemet jelent.
Ha a hölgy felveszi a fonalat, akkor a szürke skodás köszönjön és kérdezze meg, hogy csak a repülőket nézegetni jött-e a hölgy, vagy ismerkedni is szeretne? Amennyiben a válasz nem teljesen egyértelmű elutasítás, akkor elindult egy beszélgetés, amit már a szürke skodás (is) alakíthat.
A szürke skodás mindazonáltal készüljön fel arra, hogy a válasz nagy eséllyel lesz nemleges, különös tekintettel akkor, ha fényes nappal szóló nőről beszélünk, de egyébként máskor is. Azonban egy sikertelen kísérlettől még soha senkinek nem száradt le a töke, nem ették meg élve, meg hasonlók...
Ezzel szemben azt meg kell érteni, hogy ha egy nő vagy pár szexuális szándékkal kimegy a reptérre, akkor nagy eséllyel nem a mobilt nyomogatja majd, de ha véletlenül mégis, akkor is inkább ellenérzéseket fog kiváltani belőlük, ha valaki ott van mellettük, de fél még odamenni is és legalább megszólalni...
Tipp vége. (Ez egy válasz weritas99 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 03. hétfő 12:37
A szürke skodás guruljon oda a szőke hölgy mellé, tekerje le az ablakot és vegye fel a szemkontaktot.
Ha minden igyekezet ellenére már addig sem jut el a skodás, hogy egy párszavas kommunikáció lemehessen, az ugyan kissé tahóság a gyönyörű hölgytől, de egyértelmű nemet jelent.
Ha a hölgy felveszi a fonalat, akkor a szürke skodás köszönjön és kérdezze meg, hogy csak a repülőket nézegetni jött-e a hölgy, vagy ismerkedni is szeretne? Amennyiben a válasz nem teljesen egyértelmű elutasítás, akkor elindult egy beszélgetés, amit már a szürke skodás (is) alakíthat.
A szürke skodás mindazonáltal készüljön fel arra, hogy a válasz nagy eséllyel lesz nemleges, különös tekintettel akkor, ha fényes nappal szóló nőről beszélünk, de egyébként máskor is. Azonban egy sikertelen kísérlettől még soha senkinek nem száradt le a töke, nem ették meg élve, meg hasonlók...

Tipp vége. (Ez egy válasz weritas99 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

A gyönyörű szőke hölgy a reptérről véletlenül nincs itt? A szürke skodas keresi.
Holnap, kedd délután Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok én is.
(Ez egy válasz 2024párban üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

A gyönyörű szőke hölgy a reptérről véletlenül nincs itt? A szürke skodas keresi.
Debrecenben kalandoznék nővel hölgyel most, kor nem lényeg. Diszkréció fontos! Irj és érezzük jol magunkat
24 éves srác vagyok

Fél 3 kor megállok M3 Bagi pihenőben hatvan irányába tartó oldalon egy hokira
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Kedd délután Csepelen szopnék, szopatnék
Szép időnk van

Sziasztok repteren van mozgas?
ketten vagyunk
(Ez egy válasz 2024párban üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
gyertek ki mindig van FFI.Én 1 leszek

Gődöllőtől M3 útvonalon debrecenig valaki egy kis kaland? 15p mulva indulok Gödöllőről
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság diszkréció fontos. Szép napot mindenkinek. Mail Címem az adatlapon.
Ma délután valaki a reptérhez jön ki ?
Szia most Győrbe vagyok esetleg van it aki talizna
Sziasztok, holnap edetleg egy pár tervez az Újbudai Dunaparton sétálni? Írjatok priviben...