Bp vagy környéken keresek kezdő nagyfarkút közös masztihoz.
Likócs környékén autószexelünk a párommal ,érdeklődő esetleg?
Irtam
(Ez egy válasz Titok6 üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 08:42

Keresek nagyméretű pasit , éjszakai lépcsőházi és egy akciókra . Imádok szopni.
Sziasztok! Párok vagy hölgy a reptérnél találkára ? Esetleg ha lenne kukkolható pár hölgy az is izgatna

Keresek nagyméretű pasit , éjszakai lépcsőházi és egy akciókra . Imádok szopni.
Kecskemét-Kocsér-Abony környékén most tali valaki? ☺️
Asszonyok lányok párok ?Gödöllő és környéke sportos jól tejelő kan keres privi
sziasztok
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Üzenet módosítása
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Üzenet módosítása
Lessz veled hölgy is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 03:40
Törölt felhasználó (4658346)

Kb fél óra múlva reptérnél valaki?
Kb fél óra múlva reptérnél valaki?
Épp rá érek 10 perc Gödöllő
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Gödöllő és környéke ?
Kaposvár?
Szia !
Én szívesen találkoznék veletek ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 22:43
Én szívesen találkoznék veletek ! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651880)

Ma kora éjszaka esetleg ? Adatlapot olvass !!! És igen . Kamu pár vagyunk. Én recska bajnok .És nemet mondtunk neked és te ezen megsértődsz . És ez a hobbim . Ellenben TE ne jelentkezz ha 10 évvel idősebb vagy de kurv@ fiatalos. Ha egy mondatot nem tudsz leírni azon kívül , hogy indulok , hol vagytok - dugnálak … Ha azt hiszed a vok szó elég arra , hogy döntsünk . Ha farkad mérete és dőlési szöge érdekel minket és nem az , hogy diszkrét vagy -e , higiénikus és azt csinálod amiben megállapodunk. Amúgy ja , keresnénk ismét egy megbízható férfit mint aki legutóbb is volt
Ma kora éjszaka esetleg ? Adatlapot olvass !!! És igen . Kamu pár vagyunk. Én recska bajnok .És nemet mondtunk neked és te ezen megsértődsz . És ez a hobbim . Ellenben TE ne jelentkezz ha 10 évvel idősebb vagy de kurv@ fiatalos. Ha egy mondatot nem tudsz leírni azon kívül , hogy indulok , hol vagytok - dugnálak … Ha azt hiszed a vok szó elég arra , hogy döntsünk . Ha farkad mérete és dőlési szöge érdekel minket és nem az , hogy diszkrét vagy -e , higiénikus és azt csinálod amiben megállapodunk. Amúgy ja , keresnénk ismét egy megbízható férfit mint aki legutóbb is volt
Szepvolgyin par esetleg?
Nepligetben valaki, valakik?
Albertirsa Dánszentmiklós?pasi erre?
Veszprém-Ajka-Pápa valaki? Kocsim van, egész éjjel szabad vagyok