Esztergom felé lenne olyan pár aki benne lenne ma este egymás melletti autós kalandban?
Esztergom felé lenne olyan pár aki benne lenne ma este egymás melletti autós kalandban?
Fekete Ford a. Reptérnél innen van?
A reptéri kifutó környékén mostanában mikor szokott nagyobb élet lenni: péntek vagy szombat este felé?
Tervez vki a reptérhez menni mostanában?
Sziasztok. Ma délután népliget? 5-6 óra körül én kint leszek. Fiatal vékony srác közös farok verésre vagy travi transzi cd.....
Szimpátia esetén lehet több is.
Szimpátia esetén lehet több is.
Győr-Komárom környéki hölgy,pár?
Sziasztok! Esetleg Debrecen és környékén(Vekeri tó) lesz ma kukkolható pár? Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írjatok! Szép napot!
Sziasztok van kint valaki a reptéren?
Reptéri kifutó vége vk mostanában?
Sziasztok! Esetleg Nyéken lesz ma kukkolható pár? Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írjatok! Szép napot!
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék szexéhes Nővel vagy párral. Nem kiéhezett vagyok, hanem imádom az érzelemmentes, gyors szexet igényes partnerekkel, ez az, ami most nagyon izgat.
Privátban elértek!

Sziasztok. 12 és 13.30 között van egy szabad másfél órâm reptéri kifutó vége esetleg Pest déli, keleti része? Közös maszti kukkolás? Írj priv.
Hétfő-Szerda késő este vagy Kedd-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Dél Pest idős passzív férfit keresek közös masztira.Kort írj
Héten napközben autós kalandorokat keresek Debrecenből

Bp-en most valaki autóskalandra? A helyszín mindegy.
Passzzz
(Ez egy válasz Speeel üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
És van esetleg alternatíva?
Nagy szar lett,meg a reptér is..
(Ez egy válasz Speeel üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)