Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok csütörtökön Gyöngyös Atkár körzetében valaki?
Hölgyeket parokat keresek
Hölgyeket parokat keresek
Sziasztok! Lesz kint valaki 15 óra körül a reptérnél?
Szepvolgyi parkolóban most valaki…?
Sziasztok! Írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 18. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 10:52
Törölt felhasználó (4690396)

Sziasztok,
Amennyiben az időjárás is támogat bennünket, úgy ma este 9 körül a párommal autós kalandoznánk... (BP)
Intelligens, igényes, ápolt normál súlycsoportba tartozó látogatónak nem mondanánk ellent. (Pár, Hölgy, Férfi)
BI alapon, 30-45 között (ezt a részt szigorúan kezeljük)
Helyszínt privát egyeztessük, váratlan vendégeket nem szeretnénk...
Amennyiben az időjárás is támogat bennünket, úgy ma este 9 körül a párommal autós kalandoznánk... (BP)
Intelligens, igényes, ápolt normál súlycsoportba tartozó látogatónak nem mondanánk ellent. (Pár, Hölgy, Férfi)
Most leszopnék a kokin valakit
Sziasztok,
Ma Valaki M3 Ludas, Karácsond és környéke? Univerzális pasi vagyok
Akár az én kocsimban is : )

Ma délután/ este dél pest környékén szopnék, illetve bele is ülnék egy jó farokba, ha úgy alakul. (Már rég csináltam és nagyon izgat) Kocsim van. Üzeneteket privátban várom!

Sziasztok! Ma Debrecenbe hölgyel találkoznék a Nagyerdőn. Az üzeneteket privátba kérném elérhetőséget is!
Ma reggel egy gyors közös maszti 16 kerben kocsiban, szabadban?

Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén cumiznék.Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Most valaki ? Bp. 10 ker?
Most éjszaka autóst leszopnék! Kor, alkat mindegy. Bp. Nagyvárad Térnél vagyok.
Szépvölgyire megy fel ma este kukkolható pár esetleg?
X. ker, Sportliget környékén eldugott parkolóban cumiznék.
Lassan végzek az irodában, és sajnos megint nem bírok magammal. Ha van nő vagy pár, akik kalandoznának, privátban elértek.
Valaki most egy cumi? 18.ker. Privátba írj
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
2es uton esti órákban pár megállna itt ott pihenőkben...