Fót, Auchan parkoló? Ma este? Pasi?
Kifutónál nagyfarkú aktiv pasi???
Mostanság szopatna valaki a budai oldalon?
Kifutónál nagyfarkú közös masztira??
Csinos hölgy,szenvedélyes párok megkeresésének igazán örülnék!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Kora esti,karácsonyi kalandozás a Szépvölgyi parkolóban?
Sziasztok! Pasit szopnék le, esetleg lehet több is. Most éjszaka, autóban is akár! BP
Bp polus környèkèn valaki?
Sziasztok, holnap Vas Zala Somogyba kukkolnék ha lenne egy kedves pár akit kukkolhatnék egy kis autóskaland??
Ma este szopna valaki?
Dánszentmiklós közelében pasi?
Szerda vagy csütörtökön esti órákban Bp közeli kamion parkolóba keresünk átutazó pasikat akik tudnának használni egy kicsit. Egyeztetés skypeon.
Mostanában M3 vonalán Bp felé valamelyik pihenőben? Unatkozó kamionos jó farokkal?

Te szegény...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 19:12
Törölt felhasználó (4661789)

Valaki reptérnél??? Kiverném pest és környékén egy jófarkú pasinak
Valaki reptérnél??? Kiverném pest és környékén egy jófarkú pasinak
Ma este valaki pest megyeben ?
Valakit leszopnék ma este autójában. Xv. ker és környéke
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Marcaliban ha valaki kíváncsi egy autós szexre... akkor most induljon a laktanya melletti ipari park területén a leágazás után.... nem fogunk pironkodni!