Sziasztok !
Én csak egyszer voltam a Szépvölgyi úti parkolóban, de tudtam hogy ott lesznek akik írtak ide.
Ezt kell beírni a keresőbe: 47.544858, 18.991580
Műhold nézetben nézzétek. A szépvölgyiről a “Kék ivókút”-nál kell balra fordulni. Ott lesz egy kavicsos parkoló, de onnan még tovább kell menni vagy 50 métert a második részhez.
Úgy hallottam ott a többiektől hogy általában csak azok szoktak errejönni akik nem csak parkolni szoktak itt és természetet járni. (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 19:35
Én csak egyszer voltam a Szépvölgyi úti parkolóban, de tudtam hogy ott lesznek akik írtak ide.
Ezt kell beírni a keresőbe: 47.544858, 18.991580
Műhold nézetben nézzétek. A szépvölgyiről a “Kék ivókút”-nál kell balra fordulni. Ott lesz egy kavicsos parkoló, de onnan még tovább kell menni vagy 50 métert a második részhez.
Úgy hallottam ott a többiektől hogy általában csak azok szoktak errejönni akik nem csak parkolni szoktak itt és természetet járni. (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Az minket is érdekelne hogy a szépvölgyi út melyik részére erdemes menni

A legvégére. Mindig csak egyenesen felfelé, be az erdőbe. A sorompó előtt balra fel a múrvás úton és a parkoló hátuljában ...
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Közép erdős !balra aa parkolóban sperma parti szokott lenni !
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Lenne kedve ma meglesni valakinek maszti közben?
Székesfehérváron!
Privátba irj!
Székesfehérváron!
Privátba irj!
Tihany - Veszprém - Balatonakarattya vonalon?
Ma valaki xi kerulet kornyeke? Repter kornyeke?
Kimennék oraloznek a reptérnél
A szépvölgyi út melyik részére érdemes kimenni?
Szia, érdemes kinézni? Vannak kint?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 05. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 15:07
Törölt felhasználó (4645452)

Most valaki a retérnél?
Budapesten ,nőt , asszonyt , csajt , elhanyagolt feleséget karban tartanék ! Párok is jelentkezhetnek,ahol a cuckold és a creampie szex az élvezet ! Helyem van Kőbányán klimatizált lakásban ! Jó farkú,kitartó pasi vagyok ! Akár autóban is...
Most valaki a retérnél?
Budapesten ma valaki valamerre?
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok!
Kb egy óra múlva kint leszek!
Szívesen kukkolnek vagy más is lehetséges részemről! (Ez egy válasz Gezan1 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 11:38
Kb egy óra múlva kint leszek!
Szívesen kukkolnek vagy más is lehetséges részemről! (Ez egy válasz Gezan1 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, mostanság van kint pár? Akihez lehet csatlakozni ? A héten voltunk kint ketten , 2 ember távolról kukkolt nem.mert közelebb jönni egy idősebb úr volt aki közelebb jött, őt elkuldtuk utama jött egy fiatal srác, illedelmesen szépen közelített ő meg is kóstolta Monit
)

Sziasztok
Du fél 5 körül a 17ker vagy a reptér kornyeken meztelen az autóimba megleshetsz. De közel is jöhetsz ha szeretnél szopatni.
Du fél 5 körül a 17ker vagy a reptér kornyeken meztelen az autóimba megleshetsz. De közel is jöhetsz ha szeretnél szopatni.
Ma kor dun szepvolgyire jön fel lány v pár?
2 - 3 óra körül taksony környékén szabadban eldugott helyen megnézném pasi masztiját, ha szeretné segíteknis. 40 éves magas férfias vagyok
Ma du,megyek bicske felé, mutatok képet paromrol akit érdekel kiverheti a farkát.
Szia, írtam privát üzenetet.
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)