Citadellán pár esteleg ?
Mi is pár vagyunk !
Mi is pár vagyunk !
Agárd,Gárdony,Velence,M7-M0 on megyek ma hajnalban.Szivesen találkoznék lánnyal.párral,egy kellemes autós kalandra.Akár csak kukkolnék is.. 2 körül indulok..Diszkrét férfi vagyok..
Zalakaroson holnap ?
Pár esetleg a reptérnél most innen
Szombat-Vasárnap késő este vagy Vasárnap-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Fiúk, kocsikáznék és izgi helyeken szopnék, dugatnék csinin csajosban
Most válik pár vagy hölgy aki szeretne kocsikazni
Budapesten egy autós kaland ? 30 éves bi srác vagyok autóval .
Szépvölgyi most pár vagy hölgy? Itt leszek még 1 órát kb
Sziasztok par aki találkozna a repter vegenél ismerkedne?
Albertirsa Dánszentmiklós?pasi erre?
Köszi Zsolt a leírást. Szívesen összefutnék ott egy kellemes pârocskával esetleg egy szóló csajszival.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 05. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 19:57
Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Én csak egyszer voltam a Szépvölgyi úti parkolóban, de tudtam hogy ott lesznek akik írtak ide.
Ezt kell beírni a keresőbe: 47.544858, 18.991580
Műhold nézetben nézzétek. A szépvölgyiről a “Kék ivókút”-nál kell balra fordulni. Ott lesz egy kavicsos parkoló, de onnan még tovább kell menni vagy 50 métert a második részhez.
Úgy hallottam ott a többiektől hogy általában csak azok szoktak errejönni akik nem csak parkolni szoktak itt és természetet járni.
Én csak egyszer voltam a Szépvölgyi úti parkolóban, de tudtam hogy ott lesznek akik írtak ide.
Műhold nézetben nézzétek. A szépvölgyiről a “Kék ivókút”-nál kell balra fordulni. Ott lesz egy kavicsos parkoló, de onnan még tovább kell menni vagy 50 métert a második részhez.
Úgy hallottam ott a többiektől hogy általában csak azok szoktak errejönni akik nem csak parkolni szoktak itt és természetet járni.
Sziasztok !
Úgy hallottam ott a többiektől hogy általában csak azok szoktak errejönni akik nem csak parkolni szoktak itt és természetet járni. (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 05. péntek 19:35
Úgy hallottam ott a többiektől hogy általában csak azok szoktak errejönni akik nem csak parkolni szoktak itt és természetet járni. (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Az minket is érdekelne hogy a szépvölgyi út melyik részére erdemes menni

A legvégére. Mindig csak egyenesen felfelé, be az erdőbe. A sorompó előtt balra fel a múrvás úton és a parkoló hátuljában ...
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Közép erdős !balra aa parkolóban sperma parti szokott lenni !
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Lenne kedve ma meglesni valakinek maszti közben?
Székesfehérváron!
Privátba irj!
Székesfehérváron!
Privátba irj!
Tihany - Veszprém - Balatonakarattya vonalon?
Ma valaki xi kerulet kornyeke? Repter kornyeke?
Kimennék oraloznek a reptérnél