Sziasztok! Most valaki 15.ker aki segítene rajtam? Tele a farkam nagyon

És kint voltatok? Lett kellemes élmény is?
Veszprém vagy Székesfehérvár környékén lány, pár?
M3ason van kamionos most aki üritene?
Fiatal srácokkal kalandoznánk ma 6 kor a reptérnél
Szép Napot! Hölgy vagy pár egy kellemes esti autós kalandra?

Hány óra körül?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 08. 03. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren valaki?
Mint írtam,este szépvölgyin
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 03. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szívesen megörökítenétek együttléteteket, de nincs ki fotózzon videózzon!? Remeg a kamera, nincs megfelelő eszközötök, akkor ne habozzatok keressetek bátran! Részletek privátban!
Szia. Párként nőt keresünk. Szivesen ismerkednénk veled
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 08. 03. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este szépvölgyin párral taliznék.
Sziasztok ! Valaki jászberény környékén esetleg egy kis autózás ?
Nyiregyhazán autóban szopatni akaro aktivat keresem
Most lány asszony pár Bp autós kaland?
Ráckeve környékén valaki?
És hol vannak ezek a helyek
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 08. 02. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 18:31

Sziasztok…
Szánalom amit műveltek valóban…
Sajnos már én is ezek miatt nem vágyom kimenni a reptérre….
Megöltétek a helyet..
Szánalom amit műveltek valóban…
Sajnos már én is ezek miatt nem vágyom kimenni a reptérre….
Megöltétek a helyet..
Budapesti 45 éves férfi szabadtéri, izgalmas autós játékhoz keres partner hölgyet. A játék lényege a merészség, nem a megbotránkoztatás.Ez szólhat sztrádán alsónadrág, bugyi nélküli autózásról (közszeméremsértést elkerülve), sok nevetéssel, mókával, de akár meztelenkedés kilátóban, amatőr fotózás arckép nélkül pl. kilátóban, csendes erdőben, stb.Persze tovább is mehetünk

Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén keresnék lányt,nőt kellemes időtöltésre a szabadban.
Ráckeve környéken valaki hely van.