Sziasztok. Holnap este 23-óra körül F/L-párt kukkolnák a kifutó végénél. Privit írjatok.
Este fel9 körül szopnék ápolt faszt ha valakit érdekel a 17ker be vagy kint az Auchannal. Jössz megszopatsz és mész.
Helló!
16.-17. Ker. Környékén valaki?
16.-17. Ker. Környékén valaki?
Veszprém?
Ismerkednék Fejér és a környező megyékben.
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Ma este akár autós kanad is!
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Ma este akár autós kanad is!
Este fel9 körül szopnék ápolt faszt ha valakit érdekel a 17ker be vagy kint az Auchannal. Jössz megszopatsz és mész.
A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Valaki? Bp10,17 ker?
Reptérnèl valakik? Valaki?
Este reptér?
Sziasztok! Margitszigeten este lesz kint valaki (nőt keresek)?
Reptéren pár most?
Ma velencei tó környéke bika, aki baszna? Kocsiban/szabadban.
Ma este Mosonmagyaróvár termálban strandok éjszakáján valaki?
Repternel most valaki?
Szerbusztok hölgyek! Hétfőn Jutából- Siófokra megyek! Mernye, Igal, Andocs útvonalon, oda vissza. Valaki útitárs?
Sziasztok! Van itt pár vagy hölgy Bdacsony környékéről?
Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Ma délután Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Ma délután Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
Sziasztok! A mai nap folyamán egy kis kaland a szabadban? Vekeri tó környéke,Debrecen mellett! Nagyon diszkrét helyek vannak,ahol el lehet bújni,nyugi van! Párok? Kukkolás is szóba jöhet! Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írjatok! Szép napot Mindenkinek!
Ma estére keresek Budapesten kezdő biszex férfit, akit szintén a kölcsönös orál érdekelne. Akár autóban is.