Sziasztok, Mór, Bakonycsernye hölgy esetleg? :P 31 éves sportos férfi vagyok írj privi.
Repteren aktiv pasi aki szopatna?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Reptérre igényes pár vagy bisex pasi lesz ma kint?
Sziasztok.
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Repter mögé ki jön??
Sziasztok! Abban tudna valaki segíteni mikor érdemes (hány óra körül,hétvégén vagy hétköznap ) kimenni a Csörge tóhoz, és melyik területre, ha az ember látni, vagy tenni szeretne valamit? Én eddig bármikor mentem csak kátyúkat,horgászokat,meg keringő derviseket láttam...
Eger-Hatvan-Gyöngyös-Salgótarján vonzáskörzetében normálus, férfias biszex-hereró életvitelű férfi ismerkedne? Legyél férfias megjelenésű, 80 kg fölötti és ne habozz egy üzenetet írni!
Most kora dun a szépvölgyi re jön fel hölgy v pár kalandozni?
este vki szabadban?Irsa Dános?
hello. hol van pontosan az a reptéri kifutó ahol mindenki találkozni akar?
Esztergomba ismerkednék.
Kb 4ig leszek itt.
Kb 4ig leszek itt.
Sziasztok>Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.
Biszex nőket, biszex férfiakat, biszek párokat keresünk a mai napra közös hancurozáshoz Budapesten, a helyszínt biztosítjuk
Debrecen TEVA erdőben van mostanság valaki?
Sziasztok Szentesen vki esetleg szabadban , vagy kocsiban való szexeléshez betársulhatok!
Sziasztok!
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Sziasztok! Szinte mindig van szabad fiú tegyétek egy próbát!
(Ez egy válasz WeLoveSex üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 19:19

Sziasztok Reptéri látogatás tervezünk holnap délután 2-kor. Van, aki csatlakozna? Privát üzenetben várjuk a megkeresését.

Köszönjük, de a mai napunk sajnos tárgytalanná vált.
Mindenkinek szép és izgalmas hétvégét kívánunk! (Ez egy válasz hazaspar üzenetére (2025. 07. 11. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 11. péntek 09:53
Mindenkinek szép és izgalmas hétvégét kívánunk! (Ez egy válasz hazaspar üzenetére (2025. 07. 11. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma pesten késő estére keresnénk autószexhez még plussz pasast...
Privát levelet küldj!
Privát levelet küldj!
Sziasztok! SIÓFOKON töltöm a jövő hétvégét. (Július 18-19 ). Szívesen kényeztetném pár hölgy tagját és szóló hölgyet, akár a természetben is. Ma este pedig Gyöngyös és környékein +50 km , tenném ugyanezt ..