Sziasztok!
Ma délelőttre keresek párt, hölgyet aki szivesen ismerkedne.
Ma délelőttre keresek párt, hölgyet aki szivesen ismerkedne.
Aktív jó farkut keresek akki dugnà a popom hely okk
Gödöllőn és környéken asszonyokat lányok párokat locsolnék !helyem is van privi !
Sziasztok! Pénteken napközben pár vagy hölgy a reptérnél lesz esetleg?
Ma 17 óra Bajcsy-Zsilinszky kórház környéke valaki?
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Most éjszaka kocsidban szopnék. Kor, alkat mindegy. Bp. Nagyvárad Térnél vagyok.
Sziasztok! Autós kaland most bi sracok?
Sziasztok! Budapesten valaki kalandozna?
Sziasztok !
REPTÉR információk:
Pár órája megnyitott a 2-es futópálya, ha valaki szeretné nézni a repülőket is…
Üdv,
Zsolt
REPTÉR információk:
Pár órája megnyitott a 2-es futópálya, ha valaki szeretné nézni a repülőket is…
Üdv,
Zsolt
Holnap 10 után lenne valaki aki szopatna?
Sziasztok holnapi nap folyamán lenne helyem valaki dugnà a popom. Àpoltsag diszkrécio fontos
Sziasztok!
Fél 8 körül kinéznék egy kicsit a reptérhez. Passzívként kényeztetnék szép farkat (farkakat). Ha érdekel, írj privit, nem akarok a semmire kimenni és nincs sok időm... köszi
Fél 8 körül kinéznék egy kicsit a reptérhez. Passzívként kényeztetnék szép farkat (farkakat). Ha érdekel, írj privit, nem akarok a semmire kimenni és nincs sok időm... köszi
Reptéren kint vagyok. Valaki?
M3 vonalán hokizna valaki?
Sziasztok, idősebb pasit szopnék
Sziasztok. Kifutónál van most valaki?
Szia
A reptérnél kiverném
A reptérnél kiverném
Ha napközben megint felugrana egy pár lazítani napközben a Szépvölgyi úthoz, akkor szívesen csatlakoznék hozzájuk.

Sziasztok, ma dél körül valaki masztizna párom képére, autóban? Viszek egy bugyiját