Reptér lobog a karosszéria a porban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 14. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 19:34
Törölt felhasználó (4665431)

Reptérnèl?
Reptérnèl?
Ma este szopatna valaki (Budapest) 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.
Sziasztok! Van mozgás a reptéren? Jó fél óra múlva valaki, valakik?
Budapesten mostanában valaki? Vagy valakihez a reptérre menetben becsatlakoznék

Sziasztok. A kifutó végénél lesz vki egy óra múlva?
Valaki el tudná mondani h találok ki a kifutó végéhez ? A reptérnél vagyok, kukkolnék, kukkolható vagyok .
Sziasztok!
Mikor tervezitek hogy kilátogattok? (Ez egy válasz excalibur üzenetére (2022. 10. 14. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 10:23
Mikor tervezitek hogy kilátogattok? (Ez egy válasz excalibur üzenetére (2022. 10. 14. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este ismet kilatogatun a repterhez. Párok közeledését szívesen fogadjuk.
Haraszti m0 környékén most??
Most valaki pest határ út felé nem jár nagy farokkal???
Sziasztok!
Csodás idő van kint a reptéren. Jön ki valaki mostanában?
Csodás idő van kint a reptéren. Jön ki valaki mostanában?
Szopni imádot keresek Ózd kornyekenn
Ma kora dun 13 óra körül van hölgy v pár aki kijönnek Szépvölgyi re? Kukkolnam a hölgyet illetve kenyeztetnem. Szép idő van.
Budapesten ma valaki?
Sziasztok!
Holnap a Balaton körül túrázunk
Szállásunk még nincs, de talán nálad majd lesz
Ha nem, akkor jövünk haza Budapestre, ott is számítunk kalandra
Férfias, akár pocakos, mackós pasikat keresünk elsősorban, a kor nem számít! Cuckold, hármas az elképzelés... Várjuk privátban a jelentkezésed, nem fogunk tudni mindenkinek válaszolni, ezt előre leszögeznénk. Puszi nektek
Holnap a Balaton körül túrázunk

Férfias, akár pocakos, mackós pasikat keresünk elsősorban, a kor nem számít! Cuckold, hármas az elképzelés... Várjuk privátban a jelentkezésed, nem fogunk tudni mindenkinek válaszolni, ezt előre leszögeznénk. Puszi nektek
Ma este ismet kilatogatun a repterhez. Párok közeledését szívesen fogadjuk.
Budapest ma napközben autós kaland valaki? Autóval vagyok
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 1/2 5-től, maztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autóval leszek
Sziasztok két 40 éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párokhoz a hölgy örömére. Van tapasztalatunk gangbang terén 17 19 cm intimmel átlagos testalkat. Irj privit
Szeged és környéke?