most valaki délpest és környékén?
Reptérnél?
Ma keresek párommal 2 férfit estére
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Ma 18-19 óra felé 11 ker Dunapart?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.

Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
11. kerben hova érdemes kimenni? bkv-val megközelíthető
Kondorosi vége a kifolyó, ott el lehet bújni
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 34 éves pasi vagyok Békéscsabáról, jövő héten este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz, minden jóra nyitott vagyok, csak olyan írjon aki valóban találkozna is. Utazás nem gond

Sziasztok. Győrben keresek aktív partnert. Helyem van.
Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs?vki erre?
Gödöllőn szopatnék most, valaki?
Sziasztok! Újpesten a görgey Artúr utca környékén valaki? Én 41 éves bi uni női fehérneműs férfi vagyok! Bármibe benne vagyok! Írj!
Vas megyében autós kaland?
Sziasztok, jár valaki reggeltájt is a Szépvölgyire? Már kétszer is voltunk kint asszonypajtással egy kis cummantós mókára, de nem volt senki. Izgi lenne, ha akadna néző..
Mi minden esetben este/éjjel voltunk, és még sosem volt társaságunk.
(Ez egy válasz bazzs81 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:10

Sziasztok, jár valaki reggeltájt is a Szépvölgyire? Már kétszer is voltunk kint asszonypajtással egy kis cummantós mókára, de nem volt senki. Izgi lenne, ha akadna néző..
Szia az merre van?
(Ez egy válasz bazzs81 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:10

Köszi, jó tudni..
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:16

Mi minden esetben este/éjjel voltunk, és még sosem volt társaságunk.