Holnap az esti órákban keresem alkalmi partnerem Szeged-Budapest-Hegyeshalom útvonal mentén.
Holnap reggeli kalandra valaki m3 autópálya pihenőben bp hatvan között? Maszti,orál?
Ma estére keresek hellyel vagy autóval rendelkező aktív partnert Bp-ről. Én 27 éves vékony, passzív vagyok.
Megadott helyen kilesnénk egy igényes, ápolt és sportos férfit aki játszik magával az autójában . (Pest megyei pár vagyunk)
Macis pasi aki szopatna?
Kellemes pillanatokhoz, kalandozashoz keresem partnereim ffi.kent ma keso du.n- kora este magasagaban az M3 vonalan " minden jora" jeligere
Ma estére keresek hellyel vagy autóval rendelkező aktív partnert Bp-ről. Én 27 éves vékony, passzív vagyok.
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is

Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Pápa-Veszprém között valaki ma?

Autóban vagy szabadban kiverném. Esetleg cumi is lehet. Valamelyikre segítség? Privátban keress köszönöm.
Sziasztok! Feleséget kényeztetnék a férje előtt , vagy vele közösen ..
Kiskőrösön átutazóban hölgy,asszony,egy kis kalandra?
Sziasztok.. Győrben és környékén Hölgyek párok?? szabadban autóban utazni tudok ..
Sziasztok! 21 éves fiatal srácként keresek Szombathely környékéről nőt, párt (Főleg a női tag örömére, de aktív biként is csatlakozok).
Helyem nincs, de utazni tudok, illetve szabadban is szívesen kipróbálnám.
Helyem nincs, de utazni tudok, illetve szabadban is szívesen kipróbálnám.
Sziasztok. Hölgyek párral, szívesen ismerkednék, aki, akik találkozni is mernek. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mikor leszel kinn és hol?
(Ez egy válasz Debreceni38 üzenetére (2022. 04. 23. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben a Magyerdőn vékony srácokkal találkoznék.
Sziasztok!Olyan párt keresek mai nap a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte szop a párja egy méretes farkat.Textiles termál fürdőzéssel,kajálással egybe kötve Poroszlón.
Sziasztok.
Horgász helyeket keresek Pest megyében ahol sokmindenn megtörténhet.
Horgász helyeket keresek Pest megyében ahol sokmindenn megtörténhet.
Sziasztok Ma reggel a 17.ker tali?