Szépvölgyin bi férfi, pár, 14 körül?
Hölgyek, Párok!
Jó idő van.
Hőgyész - Belecska - Sárbogárd - Szfvár - Zámoly - Csákvár - Szár vonalon ma 13 óra után autós, vagy autó melletti extrém perverz szex buli egy-két órában?
Választ üzenetben várok.
Jó idő van.
Hőgyész - Belecska - Sárbogárd - Szfvár - Zámoly - Csákvár - Szár vonalon ma 13 óra után autós, vagy autó melletti extrém perverz szex buli egy-két órában?
Választ üzenetben várok.
Sziasztok! 22 éves budapesti srácként keresem ápolt partnerem/partnereim!

Kocsidban kiverném!
H-P sok stressz ér.
Keresek eldugott partszakaszt Nógrád és Pest megyében.
Itt a jó idő mehetünk pecazni. Kizárólag hetero alapon keresek hölgyeket párokat. Meglesnélek beszállnék..... Bármi megtörténhet.
Keresek eldugott partszakaszt Nógrád és Pest megyében.
Itt a jó idő mehetünk pecazni. Kizárólag hetero alapon keresek hölgyeket párokat. Meglesnélek beszállnék..... Bármi megtörténhet.
Sziasztok! Ma este valaki kaland Budapesten?

Ha szeretnétek kipróbálni milyen kamionban szexelni írjatok Eger Győr útvonalon megoldható én 50éves ápolt és borotvált pasi vagyok csak hölgyek vagy párok írjanak
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről, elsősorban orális szexre.
Hely vagy autó szükséges. 27 éves, passzív srác vagyok.
Sziasztok valaki Kecskeméten?
Csajom szopatnám. Ma valaki a szépvölgyi parkolóba?
Teljesen rendben van ez a téma. Régen az ilyenek spontán jöttek össze a szépvölgyin...mikor még nem volt net. Nem volt cél a keveredés, mindenki párban ment fel, hogy tegye a dolgát, ez meg volt a fűszer ha úgy alakult.
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 04. hétfő 14:09

Így, hogy feltetted ezt a kérdést, azt gondolom, hogy nehéz lesz elmagyarázni úgy a dolgot, hogy meg is értsd a lényegét. Biztosan eltérő módon vagyunk kalibrálva az ilyen izgalmak megítélésére. Azért megpróbálom:
Olyasmi lehet ez mint az egymás előtti szex. Amikor a párok élvezik azt, hogy egy másik pár jelenlétében szexelnek de nem vágynak arra, vagy nincs kellő bátorságuk/elszántságuk arra, hogy mindenki mindenkivel csinálja. Izgató lenne számunkra a tudat/látvány, hogy a mellettünk parkoló autóban is szexel egy idegen pár. Lehet, hogy egy felhevült pillanatban még ki is szállnánk a kocsiból és úgy folytatnánk. (legalábbis a fantáziánkban ez igy jelenik meg)
Ha már indoklásról van szó: Van még egy aspektus ennek a témának a megközelítésére. Ez lenne az első olyan alkalom, amikor mások "társaságában" csináljuk, és úgy gondoljuk, hogy kezdésnek elég lenne ezzel nyitni. Ha úgy sül el a dolog ahogy elképezljük, akkor fokozatosan bátorodnánk a többes szex közvetlenebb verziói felé.
Olyasmi lehet ez mint az egymás előtti szex. Amikor a párok élvezik azt, hogy egy másik pár jelenlétében szexelnek de nem vágynak arra, vagy nincs kellő bátorságuk/elszántságuk arra, hogy mindenki mindenkivel csinálja. Izgató lenne számunkra a tudat/látvány, hogy a mellettünk parkoló autóban is szexel egy idegen pár. Lehet, hogy egy felhevült pillanatban még ki is szállnánk a kocsiból és úgy folytatnánk. (legalábbis a fantáziánkban ez igy jelenik meg)
Ha már indoklásról van szó: Van még egy aspektus ennek a témának a megközelítésére. Ez lenne az első olyan alkalom, amikor mások "társaságában" csináljuk, és úgy gondoljuk, hogy kezdésnek elég lenne ezzel nyitni. Ha úgy sül el a dolog ahogy elképezljük, akkor fokozatosan bátorodnánk a többes szex közvetlenebb verziói felé.
[CSAK NŐKET KERESÜNK]
Nagyon izgat az a dolog amikor a párom más nőket dug keményen és én nézhetem.
Ehhez keresek kizárólag csak nőket, hogy elsőkézből láthassam mennyire élvezi más nő a párom farkát.
Nagyon izgat az a dolog amikor a párom más nőket dug keményen és én nézhetem.
Ehhez keresek kizárólag csak nőket, hogy elsőkézből láthassam mennyire élvezi más nő a párom farkát.
Szepvolgyi parkolóban most valaki…?
Sziasztok. Kecskeméten ma este autós párt kukkolnák. Privit írjatok.
Így, hogy feltetted ezt a kérdést, azt gondolom, hogy nehéz lesz elmagyarázni úgy a dolgot, hogy meg is értsd a lényegét. Biztosan eltérő módon vagyunk kalibrálva az ilyen izgalmak megítélésére. Azért megpróbálom:
Ha már indoklásról van szó: Van még egy aspektus ennek a témának a megközelítésére. Ez lenne az első olyan alkalom, amikor mások "társaságában" csináljuk, és úgy gondoljuk, hogy kezdésnek elég lenne ezzel nyitni. Ha úgy sül el a dolog ahogy elképezljük, akkor fokozatosan bátorodnánk a többes szex közvetlenebb verziói felé. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 04. hétfő 12:03
Ha már indoklásról van szó: Van még egy aspektus ennek a témának a megközelítésére. Ez lenne az első olyan alkalom, amikor mások "társaságában" csináljuk, és úgy gondoljuk, hogy kezdésnek elég lenne ezzel nyitni. Ha úgy sül el a dolog ahogy elképezljük, akkor fokozatosan bátorodnánk a többes szex közvetlenebb verziói felé. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4121152)

Ennek mi értelme??
sziasztok nőt keresek akár rendszeres kalandozásra!elsősorban Gyál környékén! fix helyem nincs! viszonylag új magán buszban tudunk egymás kedvére tenni ha más opció nincs...
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről, elsősorban orális szexre.
Ennek mi értelme??
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 04. hétfő 11:17

Keresünk hozzánk hasonló párt akiknek volna kedve egy kis autós kalandra. Egymás mellett parkolva valami félreeső helyen mindenki a saját autójában..
Ma napközben szopnék szép kemény faszt végig, autós kaland is ok.
Szepvolgyin valaki mostanaban?