Budán valaki autós kaland szabadban?
Háromnegyed 5-5 óra környékén, kinézet a reptérhez! Hátha akad pár akiket lehetne kukkolni, kölcsönös szimpátia esetén, csatlakozni! Peivátba örülnék válasznak, ha esetleg volna pár, akik ilyenben gondolkodnak! De gondolom esélytelen!
Sziasztok,
Szeretnénk csatlakozni.
30/42 par
Vib (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 15:01
Szeretnénk csatlakozni.
30/42 par
Vib (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1685002)

Nyári Dogging Party !
Újra megrendezzük a sokak által szeretett Doging Partyt!
Időpont Szerda (08.10-én)
A különlegessége,hogy napközben(Tervek szerint 11-14h között lesz megtartva)
Helyszín még alakulóban(Budapest északi részén)
Várjuk Párok,és Hölgyek jelentkezését!
Az eseményre. Dogging szabályok érvényesek!
Sziasztok. Ma este lesz valaki az utakon nógrádban?
lanyoknak nincs faszuk
Úgy-úgy.
Gondoltam, az elég kalandos lesz, ha ott belekezd bármibe is. Mások komolyan gondolták, hogy ott vagyunk mert jött rengeteg felajánlás, pedig nem kertünk segítséget, igaz félreérthető volt.
Hogy Ti mire gondoltatok, azt beszéljük meg privátban...
(Ez egy válasz GGLili üzenetére (2022. 08. 09. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondoltam, az elég kalandos lesz, ha ott belekezd bármibe is. Mások komolyan gondolták, hogy ott vagyunk mert jött rengeteg felajánlás, pedig nem kertünk segítséget, igaz félreérthető volt.
Hogy Ti mire gondoltatok, azt beszéljük meg privátban...

Nyári Dogging Party !
A Clarknál már jobb az alagút teteje, csak meg kell várni az éjszakát.
(Ez egy válasz GGLili üzenetére (2022. 08. 09. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 11:03

A Clark Ádámon valóban van egy két hely ahol lehet épp valaki kiszúr, de alapvetően a célbak megfelel

Sziasztok! XVIII. kerület, Halmi-erdőnél valaki/valakik esetleg?
Örömmel zargatnálak Benneteket!
))
(Ez egy válasz GGLili üzenetére (2022. 08. 09. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 13:57

Ha alszik a város kis millió hely van pesten ahol nem zavarnak meg. Vagy az se baj ha igen
Ha alszik a város kis millió hely van pesten ahol nem zavarnak meg. Vagy az se baj ha igen
(Ez egy válasz Lucifer 69 üzenetére (2022. 08. 09. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 13:46

Ajánlanám helyette a kicsit nyugisabb,Szépvölgyi út tetején levő parkolót!
))

Ajánlanám helyette a kicsit nyugisabb,Szépvölgyi út tetején levő parkolót!
))
(Ez egy válasz GGLili üzenetére (2022. 08. 09. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig elgondolkodtató volt, hogy esetleh becsatlakozzunk hozzátok
(Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2022. 08. 09. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 12:43

Kiváncsian-nak akartam ajánlani, ha kalandot keres a belvárosban...csak úgy látom nem sikerült a címzés.
Ja, hogy kicsit irónikusan nyújtották segítő jobbot
(Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2022. 08. 09. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 12:43

Kiváncsian-nak akartam ajánlani, ha kalandot keres a belvárosban...csak úgy látom nem sikerült a címzés.
Sziasztok !
Péntek este 22 után Budapesten elfoglaltságot keresek ! Nagy mérettel rendelkezek ! Csak heteró alapon !
Péntek este 22 után Budapesten elfoglaltságot keresek ! Nagy mérettel rendelkezek ! Csak heteró alapon !
Nyugati felüljáró alatt. Én már láttam, mellettem parkoló autó motorháztetején döngetni egy hölgyet, vagy 40 perces kaland volt, hát ott jött rájuk, este 11-kor
(Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2022. 08. 09. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 08:38

Sziasztok!
BP belvarosbol indulva autoval tudtok helyszineket javasolni amik jok autos kalandra?
BP belvarosbol indulva autoval tudtok helyszineket javasolni amik jok autos kalandra?
(Ez egy válasz GGLili üzenetére (2022. 08. 09. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 11:03

A Clark Ádámon valóban van egy két hely ahol lehet épp valaki kiszúr, de alapvetően a célbak megfelel

Sziasztok, holnap szerdán férfi, nő, pár az árpád híd környékén tudna/ akarna találkozni velem? Kocsiban? természetben? Kiveszünk egy szobát? 40 es sportos alkatú kedves bi férfi vagyok.
Ha szobára mennénk akkor nők párok esetén én fizetem a szobát ha férfi vagy akkor felesbe (de persze a kocsi és a természet is tökéletes nekem!)
Üdv: Thomas
Ha szobára mennénk akkor nők párok esetén én fizetem a szobát ha férfi vagy akkor felesbe (de persze a kocsi és a természet is tökéletes nekem!)
Üdv: Thomas
Sziasztok, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint? Írhat privát. Köszi.
(Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2022. 08. 09. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)