Ma estére keresek Budapesten kezdő biszex férfit, akit szintén a kölcsönös orál érdekelne. Akár autóban is.
Sziasztok!M1vonalon gyakran járó vastagf kamionos urak,átutazó urak?Adatlapot olvass,privát üzenetben keress,természetesen diszkréció mellett!!
Ma este a feleséggemmel ki nézzünk a szépvölgyire nagyméretü pasit szivesen láttnánk !!!
Kamionba holgyet dugnek mam3 vonalon.
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén keresnék kellemes időtöltésre lányt/nőt a szabadban, esetleg cuckoldra.
Marcali környékén közös farokverés?
Sziasztok! Valaki aki el vinne magával a kifutó hoz és meg mutatná? soha nem voltam még!
17.ker-Ben vagyok!

Sziasztok!
Kis játszadozás a kifutónál 10-13 között?
Kis játszadozás a kifutónál 10-13 között?
Mostanában jár valaki a kifutó felé?
Holnap(péntek) este autós kalandra nő/hölgy? Bp.északi része. Esetleg valaki tudna infót adni, hová, merre érdemes kinézni, ahol össze is jöhet valami? Köszi! Üdv
Árasztó út, vagy valamerre?
Van valaki a reptérnél?
Holnap 18:00 után valaki Balatonlellén, vagy útközben, Veszprém felől?
Kiskunfélegyházán és környékén valaki most egy orálra? Szopnék egy szép faszt MOST! Helyem van, utazni tudj és legyen képed! Max-45ig keresek! Kövérek, macik nem érdekelnek!
Sziasztok valaki ma ejfel utan egy kis kalandozas pest megyeben ?
Bp, Kelenföld?...
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Szepvolgyi parkolóban most vki…?
Holnap hajnalban (07.29.) autós kaland valaki?
07.28 csütörtök este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt
Pisi szex is izgat
Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek
Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Időseket akar 60+ is szeretem sőt

Pisi szex is izgat

Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek

Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Nincs is annál jobb. Ma a 14 kerben lehet kimegyünk valahova a csajommal este kúrni.