Kaposvárról 16.30kor indulok Nagykanizsa felé. Szopatnék. Privát keress
Valaki 17.ker? Tele a farkam…

Ma valaki dél Bp. környékén?
Bizsergő puncijú cd ismerkedne belevaló bikákkal
(Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapest autós kaland?
30 éves bi srác vagyok autóval.
30 éves bi srác vagyok autóval.
Szép napot Mindenkinek! Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... Vagy kényeztessem a Hölgyet, a Párja előtt... esetleg ketten kényeztessük a Hölgyet...Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként keresek...
Sziasztok! Esetleg Valakik a Vekeri tó környékén? Nagyon diszkrét és kellemes helyek vannak! Akár cuckold,akár valami másra is!
Intelligensnek tartott,sportos srác vagyok ! Privátban írjatok!

Ma Balaton déli partján?
Sziasztok! Holnap pár Tiszanána?!
Sziasztok Jön Pár vagy hölgy Délelőtt a reptéri kifutóhoz?
Baja környékén van kedve valakinek közös masztihoz?
Budapesti idős passzívat szopatnék vagy közös hoki
Sziasztok. Ma valakik közös nudi? Uziket varom
Sziasztok!M1 vonalon vastagf urak,idősebb urak,srácok gyakran átutazóban??Adatlapot olvass,privát üzenetben keress,természetesen diszkréció mellett!!
Ózd Miskolc útvonalon van helyem ! Biszex élvezetekre keresek egy jó méretű pasit ! Látogass meg és kiélvezzük a biszex minden formáját ! Telszám csere ok
Reggel ki szopna szét gyere nyeld a dús vitamint! Bp. 10, 17,19, 16 ker. Környéke. Reggel 6:00
Sziasztok. Hölgyekhez esetleg párokhoz beszállnék.
Diszkréció és ápoltság az elvárásom. Utazni tudok pest megyében! Képeim az adatlapomon! Ha bármire kiváncsi vagy írj bátran! 21/F
Diszkréció és ápoltság az elvárásom. Utazni tudok pest megyében! Képeim az adatlapomon! Ha bármire kiváncsi vagy írj bátran! 21/F
Érkezik pár vagy hölgy mostanában? Én egy 28 éves jóképűnek mondott tetovált pasi vagyok
Éjfélre ki mennék egy csajjal a reptérre…. Más párok esetleg? Srácok most ne

Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 22:34
Törölt felhasználó (4651880)

Már az is szimpatikus , hogy így közeledsz és korrekt vagy. Sajnos egyre ritkább