2 bi pasit valaki megnézne maszti közben Marcali környékén?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 3-tól srácokkal maszti, kukkolás, napozás. Szürke kocsival leszek
Szeged-Budapest-Hegyeshalom útvonal mentén aútós kalandra keresem partnerem(Hölgy-pár)
Holnap napközben Nyiregyházán leszek elérhető, aki szeretné ha a kezemmel/számmal segítenék rajta, írjon bátran :P
Sziasztok csak ma estére keresünk pasit gyula környékéröl jó intim méret elöny
Délután folyamán orálisan kényeztetnék hölgyet, Sopron-Bécs között…
Sziasztok! Kaposváron és környékén?
Belevaló pasi aki ma szopatna, megdugna? Szabadban is vagy Bp belvaros
Sziasztok párt keresek ma a Tisza tónál,ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják szopatják a párját egy méretes szerszámmal,hármas,cuckold autóban,természetben,erdőben.
Szopnék most autóban vagy szabadban
Veszprém?
Szép napot Mindenkinek! Ma délelőtt/délután/este, Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy a) akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... b) bármilyen, Általatok kívánt módon, kényeztethetném a Hölgyet, a Párja jelenlétében, ill. közreműködésével... Ápolt, intelligens, igényes, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek..
Sziasztok.Nagy sexuális étvággyal keresek hölgyet vagy párt .Helyem van de utazni is tudok,38 éves férfi nagy méret.
Ma napközben autós kalandhoz keresek partnert akit leszophatok. Normális, igényes passzív srác vagyok. Nógrád megye.

Mai napra keresek fiatal passzív fiút Gyál környékén. Max 25 éves korig.
Sziasztok! Bp-n valaki?
Fehervár környékén valaki?
Autós kaland, most Kanos, ffias srác ?
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Ma este Szépvölgyi?